BestMusic.ro » Elvis Presley » Elvis Presley a castigat in ultimul an mai bine ca Justin Timberlake sau Madonna

Elvis Presley a castigat in ultimul an mai bine ca Justin Timberlake sau Madonna


Desi ne-a parasit acum cativa zeci de ani, Elvis Presley continua sa castige bani, ba chiar mai multi decat cei care se spetesc cantand. Din octombrie 2007 si pana in octombrie 2008, `regele rock n’ roll-ului` a adunat 52 de milioane $, fata de Justin Timberlake care a stras 44 si Madonna cu 40, informeaza forbes.com.

Este pentru al doilea an consecutiv cand Elvis Presley este incoronat cel mai celebru mort imbogatit, in `Top-Earning Dead Celebrities`, realizat de revista Forbes.

Comentariul Forbes cu privire la acest fapt a fost ca, in timp ce piata financiara de pe pamant e un talmes-balmes, piata din `curtea oaselor` e un tun financiar.

Milioanele de dolari au fost stranse din banii pe care vizitatorii i-au platit ca sa asiste la cea de-a 30-a aniversare a mortii artistului, din obiectele vandute la casele de licitatii, precum si din lunga lista de licente, publicari si drepturi de autor.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Forbes  topuri 
Publicat pe 29 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram