BestMusic.ro » Eminem » Discografie Eminem » Eminem Presents the Re Up

Album Eminem Presents the Re Up

Eminem Eminem Presents the Re Up
Lansat pe: 05 Decembrie 2006
Casa de discuri: Shady Records
Asculta muzica: HipHop  
Voteaza acest album:
  • Rate
5.00 /  5 din 7 voturi

`Eminem Presents the Re-Up` a fost conceput initial ca un proiect de `street mixtape` - un CD neoficial creat pentru a ajuta la lansarea unor artisti Shady Records precum Stat Quo, Cashis sau Bobby Creekwater.

`Materialul a fost insa prea bun, iar piesele au fost produse ca pentru un album obisnuit. Ne-am gandit sa adaugam astfel cateva piese noi, sa facem un album adevarat pentru a acorda acestor tineri artisti o intrare spectaculoasa`.

Materialul a avut drept producator in mare parte pe Eminem. Anumite piese au fost masterizate de catre The Alchemist (Cypress Hill, Nas, Snoop Dogg, Mobb Deep sau Jadakiss).
Fiecare piesa inclusa isi are debutul oficial odata cu lansarea albumului, desi `Billion Bucks` - Stat Quo sau `remix-ul `Cry Now` al lui Obie Trice au aparut inainte de aceasta data pe diferite compilatii sau la radio.

Primul single este piesa `You Don’t Know` - Eminem, 50 Cent, Cashis si Lloyd Banks.
Ideea conform careia noul disc este un tribut adus lui Proof (D12) – prieten apropiat al lui Eminem, a fost infirmata chiar de catre rapper: `Nu este corect fata da acesti tineri artisti sau fata de memoria lui Proof sa amestecam cele doua lucruri.`

 

Piese album

Albume Eminem

Comentarii