BestMusic.ro » Eminem » Eminem a lansat clipul piesei "River" in colaborare cu Ed Sheeran

Eminem a lansat clipul piesei "River" in colaborare cu Ed Sheeran


Odata cu sarbatoarea dragostei, Eminem schimba binecunoscuta urare "Happy Valentine’s Day” in "Unhappy Valentine’s Day” si, in colaborare cu romanticul Ed Sheeran, lanseaza videoclipul single-ului "River". Eminem isi pune amprenta, transformand apa linistita a raului in una tulburatoare, prin versurile cu multa incarcatura emotionala.

Perspectiva confesionala, in stil documentar, incepe cu intrebarea: "Ce inseamna pentru tine dragostea?". Clipul de sase minute are un inceput culminat de emotie, iar versurile piesei il descriu pe Shady intr-o relatie atipica, in care se indragosteste de o fata care este intr-o relatie cu altcineva.

Ca un rau, inceputul videoclipului aduce cu el calmul acompaniat de vocea calda a lui Ed Sheeran, urmand ca odata cu aparitia lui Eminem, curentul rece sa se transforme in unul violent. Clipul se concentreaza pe relatia traumatizanta in care este implicat personajul interpretat de catre Eminem.

Ed Sheeran balanseaza boom-ul de energie din melodie si imagini, raspunzand la intrebari despre pericolele iubirii. Pe masura ce povestea se apropie de momentul de explozie sentimentala, Eminem "rupe” melodia pentru a spune publicului ce inseamna aceasta piesa pentru el, printr-o fraza simpla. River este un cumul de sentimente pe care a trebuit sa le verbalizeze.

Single-ul "River" este inclus pe cel mai recent album semnat Eminem - "Revival" - lansat in decembrie 2017. In scurt timp, single-ul a ajuns pe primul loc in topurile din Marea Britanie, Austria, Norvegia, Scotia si Suedia, precum si in top 10, in Australia, Canada, Danemarca, Finlanda, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelanda, Portugalia, Belgia, Statele Unite etc.
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 16 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram