BestMusic.ro » Eminem » Eminem, interviu de o ora si mini-concert la Zane Lowe (video)

Eminem, interviu de o ora si mini-concert la Zane Lowe (video)

Eminem, interviu de o ora si mini-concert la Zane Lowe (video)

Eminem a acordat un interviu de o ora pentru Zane Lowe de la BBC Radio 1 in care a vorbit despre albumul "Marshall Mathers LP2" aparut luna aceasta. Urmariti-l integral in playlist-ul de mai jos.

Rapperul a marturit la inceputul interviului ca este foarte incantat de intalnirea cu Zane Lowe si ca s-a gandit mult cum ar putea sa bata hype-ul creat in jurul interviului recent cu Kanye West, asa ca s-a gandit sa urineze pe podea:"Fac pipi acum" a glumit el, facand o pauza din conversatie.

Vorbind despre numele noului album, "MMLP2", Eminem spune ca si-a dat seama de impactul pe care il va avea si ca fanii il vor percepe ca pe o continuare a lui "Marshall Mathers LP", de aceea a fost foarte atent la alegerea pieselor.

Eminem a mai vorbit si despre dependenta sa de droguri, de care spune ca a scapat cu ajutorul muzicii, si recunoaste ca viata sa ar fi putut lua o intorsatura urata daca nu s-ar fi oprit la timp.

Eminem, interviu pentru Zane Lowe - integral (video)

Eminem a cantat si patru piese live, alaturi de band-ul sau. Prima dintre ele, "Berzerk", poate fi ascultata mai jos. Restul vor fi disponibile zilele urmatoare. Update: a aparut si "Stan". Update 2: toate cele patru piese sunt mai jos.

Eminem - Berzerk live @ BBC Radio 1 (video)

Eminem - Stan live @ BBC Radio 1 (video)

Eminem - Survival live @ BBC Radio 1 (video)

Eminem - Not Afraid live @ BBC Radio 1 (video)
Mai multe stiri despre: interviuri  bbc radio 1 
Publicat pe 19 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu