BestMusic.ro » Eminem »   Eminem lanseza piesa "Killer" (Remix) feat. Cordae & Jack Harlow  

  Eminem lanseza piesa "Killer" (Remix) feat. Cordae & Jack Harlow  

  Eminem lanseza piesa "Killer" (Remix) feat. Cordae & Jack Harlow
 

Eminem face echipa cu Jack Harlow si Cordae pentru remix-ul piesei "Killer”. Piesa originala a aparut pe editia de lux a celui de-al 11-lea album al lui Eminem – "Music to Be Murdered By – Side B”.

In noua versiune a piesei, cei trei rapperi schimba versuri intre ei ca intr-o conversatie. Harlow isi deschide discursul muzical cu un omagiu adus lui Eminem: "Obisnuiam sa ma dau pe toboggan / Cu castile in jurul gatului incercand sa fiu ca Shady.” Mai tarziu in piesa, acesta continua: "Am un cantec cu idolul meu / Sunt o versiune cu sange rece a titlului piesei”.

Cordae preia stafeta in a doua strofa, uitandu-se catre viitor in timp ce reflecta la trecut: "Sunt intr-un moment in viata in care toate incep sa se aseze / Si uitandu-ma in spate, jur, pare ca totul a fost deja proiectat”.

Eminem incheie conversatia muzicala cu versurile: "Propozitiile mele sunt dure, fiecare cuvant e ca un verdict”, urmate de un discurs rapid in stilul lui Eminem caracteristic.

Piesa original "Killer” se gaseste pe albumul lui Eminem – "Music to Be Murdered By – Side B”. Editia de lux a celui de-al 11-lea album al artistului s-a lansat pe 18 decembrie 2020. "Music to Be Murdered By” este al 10-lea album a lui Eminem care a ajuns pe locul intai in topuri. Cel mai recent LP al acestuia a setat un nou record pentru cele mai multe debuturi consecutive pe locul 1 in topul Billboard 200.

Cordae a anuntat lansarea celui de-al doilea album al sau, care este intitulat "From a Bird’s Eye View”. Acesta a lansat EP-ul "Just Until” in aprilie.

Jack Harlow si-a lansat albumul de debut "That’s What They All Say” in decembrie 2020. Albumul include hit-ul rapper-ului care a ajuns in Top 10, "Whats Poppin (Remix)” in colaborare cu DaBaby, Tory Lanez, si Lil Wayne.

Atat Cordae, cat si Jack Harlow au participat la XXL Freshman Class. In plus, cei doi artisti semnati de casa de discuri Atlantic au fost deja nominalizati la premiile Grammy, Cordae de 2 ori si, respectiv, Harlow o data.
Publicat pe 28 Mai 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram