BestMusic.ro » Eminem » Eminem agita internetul cu SHADY CXVPHER: I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice (video)  

Eminem agita internetul cu SHADY CXVPHER: I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice (video)  


Dupa ce de-a lungul anilor le-a terfelit pe Christina Aguilera si Britney Spears, Eminem a luat-o in vizor pe Lana del Rey, despre care spune ca i-ar trage doi pumni in fata pana cand da cu capul de o balustrada. Nu o face in intr-un interviu sau pe Twitter, ci intr-un cypher lansat pentru promovarea compilatiei "SHADY XV".

Lana del Rey nu a comentat pana la acest moment versurile dedicate de Eminem, insa in urma cu ceva timp declara intr-un interviu ca este o mare fana a rapperului, pe care il numea "un geniu".

"But I may fight for gay rights, especially if they d*ke is more of a knockout than Janay Rice

Play nice? Bitch I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance

’Til her head is banging on the railing, then celebrate with the Raven" este versul controversat ce face referire si la fotbalistul american Ray Rice, care si-a batut logodnica, Janay, fiind surprins de camerele de supraveghere ale unui cazino, scotand-o lesinata din lift.

Eminem, Slaughterhouse & Yelawolf - SHADY CXVPHER (video)
Mai multe stiri despre: inedit  scandaluri  virale  muzica 2014 
Publicat pe 12 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram