BestMusic.ro » Enter Shikari » Enter Shikari a lansat un videoclip pentru piesa "There's a Price on Your Head"  

Enter Shikari a lansat un videoclip pentru piesa "There's a Price on Your Head"  

Enter Shikari a lansat un videoclip pentru piesa "There's a Price on Your Head"
 

Pionierii genului electronicore, ENTER SHIKARI au lansat un videoclip pentru piesa "There's a Price on Your Head". Aceasta este extrasa de pe ultimul material discografic intitulat "The Mindsweep”, lansat in ianuarie 2015, iar videoclipul poate fi vizionat mai jos.

Enter Shikari va sustine un concert la Bucuresti, avandu-i ca invitati speciali pe Hacktivist , in data de 5 octombrie 2015 .

Reamintim ca ultimele bilete la pretul promotional de 55 Ron pot fi achizitionate prin www.AmBilet.ro, pentru varianta print at home, acestea fiind livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Pentru varianta de bilete in format fizic, acestea se pot achizitiona direct la sediul Promusic Events & Maximum Rock si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas )

Mentionam ca dupa epuizarea biletelor la pret promotional nu vom aloca alte bilete la acest pret, iar urmatoarele bilete pot fi achizitionate la 69 Ron , pentru urmatoarele 200 de bucati, 79 Ron restul biletelor pana in ziua concertului cand acestea au valoarea de 110 Ron .
Mai multe stiri despre: bilete  single  concerte 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 07 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram