BestMusic.ro » Eric Clapton » Nu ai inca bilet la Eric Clapton? Grabeste-te - concertul e aproape sold out!

Nu ai inca bilet la Eric Clapton? Grabeste-te - concertul e aproape sold out!


Eric Clapton si Steve Winwood concerteaza in premiera la Bucuresti, pe 11 iunie 2010. Daca nu ti-ai luat inca bilet la concert, grabeste-te! Concertul Eric Clapton din Romania este aproape sold-out!

Biletele fara loc (categoria IV) s-au epuizat, devenind astfel a treia categorie sold-out. In sectoarele VIP si Tribuna 5 mai sunt disponibile sub 100 de bilete, iar organizatorii se asteapta ca si acestea sa fie sold out in doua - trei zile.

Astfel, in acest moment se mai pot cumpara bilete la urmatoarele categorii:

  • VIP – 636 lei
  • Categoria I – 423 lei
  • Tribuna 1 si 2 – 349 lei
  • Tribuna 3 si 4 – 293 lei
  • Tribuna 5 – 179,20 lei

Planul locatiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schita stadionului. Categoriile II, III, IV sunt sold out.

Considerat unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale anului, concertul Eric Clapton & Steve Winwood va avea loc in data de 11 iunie pe stadionul "Iolanda Balas Soter" din Bucuresti. Evenimentul este prezentat de D&D East Entertainement, East European Concert si Marcel Avram, iar biletele se pot cumpara online, via Eventim..

Biletele se pot achizitiona si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti.

Cumpara bilete la concertul Eric Clapton de la Bucuresti sau participa la concursul bestmusic.ro: Castiga un bilet la Eric Clapton

Concertul pe care legendarii Eric Clapton si Steve Winwood il vor sustine in Capitala in data de 11 iunie este un eveniment care nu poate fi ratat de niciun iubitor al muzicii de calitate. Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele pentru a pune pe scena un concert de exceptie, in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze "romantismul si frumusetea muzicii de altadata".

Cei doi monstri sacrii ai muzicii isi vor duce spectatorii inapoi in timp, in perioada de glorie a rock-ului, cantand atat compozitii proprii, cat si melodii semnate de artisti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seara de neuitat si un eveniment care va ramane in inimile fanilor pentru totdeauna!

Aflati pentru prima data in Romania, Eric Clapton si Steve Winwood isi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trait vreodata, asa cum se si cuvine unor adevarate legende!

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.
Mai multe stiri despre: concert eric clapton  concerte sold out 
Publicat pe 03 Iunie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram