BestMusic.ro » Erykah Badu » Erykah Badu, in pericol de a fi inchisa pentru ca s-a dezbracat fara autorizatie

Erykah Badu, in pericol de a fi inchisa pentru ca s-a dezbracat fara autorizatie


Erykah Badu ar putea ajunge la inchisoare pentru ca s-a dezbracat pe strada fara autorizatie, potrivit presei internationale.

Artista a filmat recent un videoclip pentru single-ul `Window Seat`.

Filmarile s-au desfasurat pe strada, in locul in care a fost asasinat presedintele american John F. Kennedy, iar Erykah Badu s-a dezbracat complet in timpul acestora fara a-i pasa de trecatori.

Interpreta si echipa ei nu au solicitat nicio autorizatie in acest sens, potrivit unui reprezentant al politiei din Dallas.

Pentru a filma acel videoclip ar fi trebuit sa solicite un permis pentru evenimente speciale si sa specifice ce tip de filmare realizeaza, ce subiecte vor utiliza si sa spuna daca au nevoie ca traficul sa fie controlat, a explicat caporalul Janice Crowther.

Regizorul videoclipului `Window Seat` a recunoscut ca nu a fost solicitata autorizatie. Mai mult de atat, el a declarat ca dupa parerea sa Erykah Badu chiar isi dorea sa fie arestata pentru ca mesajul pe care vrea sa-l transmita sa aiba un impact si mai mare.

Aveam pregatiti banii de cuatiune. Cred ca ea chiar isi dorea sa fie arestata pentru ca mesajul sa aiba un impact mai puternic, a afirmat regizorul.

Pana in prezent Erykah Badu nu a fost nevoita sa apeleze la banii pentru cautiune, deoarece nimeni nu a depus plangere la politie.

Avem nevoie de cineva care sa depuna marturie pentru a putea instrumenta un caz, dar oamenii au fost probabil atat de socati si totul s-a petrecut atat de repede, ca nimeni n-a facut nicio sesizare la 911. N-avem pana acum niciun martor in afara de acuzatiile din presa, a explicat caporalul Janice Crowther.
Mai multe stiri despre: politie  inchisoare  Erykah Badu  Window Seat  Erykah Badu goala 
Publicat pe 31 Martie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram