BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Irlanda - reprezentata la Eurovison 2008 de un curcan

Irlanda - reprezentata la Eurovison 2008 de un curcan

Irlanda - reprezentata la Eurovison 2008 de un curcan

Irlanda a castigat Eurovision-ul de atat de multe ori, incat anul acesta ia foarte in serios varianta de a trimite in concurs un curcan. Nu este o gluma. Dustin the Turkey, o papusa deja celebra in tara natala, a vandut sute de mii de albume in Irlanda, iar acum se numara printre cei sase finalisti. Castigatorul va fi desemnat in urma unui televot pe 23 februarie, anunta The Times.

Reactiile sunt destul de dure din partea unor reprezentanti ai industriei muzicale irlandeze. Frank McNamara, care a compus pentru doi dintre castigatorii Eurovision din anii trecuti, a declarat: `Este dezgustator.`

Cu toate acestea, Dustin Curcanul a mentionat ca ar fi incantat sa se califice si sa reprezinte Irlanda la finala europeana din Serbia. Mascota, care a devenit cunoscuta in urma unui show TV pentru copii, a inregistrat mai multe hituri printre care `Dustin Unplucked`, `Faith of Our Feathers`, `Poultry in Motion` si `Bling When You’re Minging`.

In plus, a colaborat cu Bob Geldof la o piesa de Craciun ce a atins prima pozitie in topurile locale, dar si cu Chris de Burgh la o varianta a cantecului `Patricia the Stripper`.

Dustin the Turkey:


Bestmusic
Publicat pe 06 Februarie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu