BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Kalomira a venit la Bucuresti

Kalomira a venit la Bucuresti


Kalomira va reprezenta Grecia la Eurovision Song Contest 2008 cu o... Combinatie secreta, dupa ce a castigat finala nationala de la Atena, in februarie. Nico si Vlad Mirita s-au aflat acolo, ca invitati ai televiziunii nationale elene. Frumoasa interpreta este acum in Bucuresti, la invitatia TVR, unde a si sustinut o conferinta de presa vineri, 28 martie.

Kalomira s-a nascut la New York pe 31 ianuarie 1985, parintii ei fiind greci. Din copilarie, visul sau a fost acela de a deveni un star pop. De aceea, inca din timpul adolescentei, s-a implicat in diferite activitati extrascolare, precum piese de teatru sau spectacole musical, care i-au demonstrat calitatile de interpreta si dansatoare.

Timp de noua ani, a studiat viola, instrumentul sau preferat, fiind si membra in orchestra scolii. A castigat locul al doilea la un concurs muzical organizat de postul de radio WBLI si a avut roluri secundare in show-uri live ale unor artisti celebri precum Jessica Simpson , LL Cool J sau Jennifer Love Hewitt .

La 19 ani, Kalomira pleca in Grecia, pentru a-si implini visul. Participarea ei la emisiunea Fame Story 2 de la televiziunea Elena i-a adus simpatia publicului, care i-a apreciat inocenta, sinceritatea si bunul simt. Locul I obtinut nu a mai surprins pe nimeni.

Primul album, intitulat Kalomira , care cuprindea piese atat in limba engleza, cat si in greaca, a fost primit foarte bine, iar tanara interpreta a fost numita "Revelatia anului 2004”. Popularitatea sa a depasit granitele Greciei, iar in timpul Jocurilor Olimpice de la Atena a fost intervievata de NBC pentru diferite emisiuni, fiind prezentata drept una dintre cele mai populare artiste din Grecia.

Cel de-al doilea album, Paizeis?, a reprezentat si debutul Kalomirei in calitate de compozitoare, ea semnand muzica si textul piesei Just Want You To Want Me. In albumul Kalomira Paei Cinema, interpreta a inclus coloane sonore ale unor productii grecesti celebre, intr-o versiune moderna.

Kalomira a colaborat cu artisti apreciati, cum ar fi Despina Vandi , pe care a insotit-o intr-un turneu in Grecia si Cipru, Stamatis Gonidis sau Elli Kokkinou. Duetul pe care l-a avut cu celebrul Dionysis Savopoulos este unul dintre momentele care i-au marcat cariera.

Kalomira s-a afirmat si ca o moderatoare de succes a unor emisiuni matinale, dar si de prime-time, precum si ca actrita in seriale TV. Anul acesta, pe 27 februarie, peste 60% dintre telespectatorii care au urmarit finala nationala au votat-o pe Kalomira si piesa ei, Secret Combination, sa reprezinte Grecia la Eurovision Song Contest 2008.

TVR
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 28 Martie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram