BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Nico si Vlad au primit in dar o melodie

Nico si Vlad au primit in dar o melodie


Duminica, 18 mai, Nico si Vlad au fost invitati de Altetele Lor Regale Printul Alexandru si Printesa Ecaterina la o receptie la Palatul Alb din Belgrad.

Ulterior, impreuna cu intreaga delegatie a Romaniei, artistii au participat la petrecerea oficiala de ,,bun venit" organizata de Primaria orasului Belgrad in cinstea Eurovision Song Contest 2008.

Receptia a avut loc la Palata Srbije si a reunit peste 2000 de concurenti, fosti concurenti, delegati, jurnalisti si fani Eurovision.

In scurt timp, petrecerea s-a incins, iar cei care vor urca pe scena de la Belgrade Arena au oferit celor prezenti un adevarat show, luand microfoanele trupei care asigura fundalul sonor din sala principala si incantand audienta cu piese cunoscute din repertoriul international.

Printre acestia, s-au numarat si Nico si Vlad, care au fost indelung aplaudati de toata lumea.
Marea surpriza pentru reprezentantii nostri a venit de la Sirusho, concurenta din Armenia, care a interpretat o piesa compusa de ea, special pentru Nico si Vlad!

Solista a afirmat ca a compus melodia la Paris, impresionata de vocile celor doi artisti romani, si a tinut sa le-o cante in premiera, cu aceasta ocazie.

,,Mi-au dat lacrimile cand am auzit-o! A fost un moment extrem de emotionant, cu totul inedit si surprinzator!", a declarat Vlad dupa ce a ascultat-o pe frumoasa Sirusho. In acelasi spirit al fair-play-ului, tenorul a multumit din inima concurentei din Armenia si a indemnat publicul sa-i acorde acesteia cat mai multe voturi.

Luni dimineata, Ioan Duma, seful delegatiei Romaniei a participat la o intalnire a sefilor de delegatii, la care s-au discutat ultimele detalii dinaintea inceperii concursului, s-au clarificat toate prevederile din regulament asupra carora mai planau incertitudini si s-au luat toate masurile de siguranta pentru ca spectacolele sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa ofere telespectatorilor o imagine cat mai buna.

In cursul zilei de luni au loc primele doua repetitii cu costume pentru concurentii din prima semifinala, cea care va da startul Eurovision Song Contest 2008 si pe care telespectatorii TVR 1 si TVRi o vor putea urmari in direct, pe 20 mai, de la ora 22.00.

Sursa: TVR

Daca vreti sa-i sustinti pe Nico si Vlad Mirita cu piesa `Pe-o margine de lume` in Topul BestMusic, click AICI!

Pentru poze cu Nico si Vlad Mirita la Belgrad, click aici !
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 19 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram