BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Nico si Vlad au vizitat Belgradul

Nico si Vlad au vizitat Belgradul


Dupa o prima zi ,,in focuri" pentru Nico si Vlad, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2008 , ziua de marti a fost una de relaxare. Iar aceasta pentru ca, in a doua zi a sederii lor in capitala Serbiei, cei doi au vazut Belgrade Arena doar din mersul autocarului...

Ziua a inceput cu un prgram de exercitii la sala de sport din interiorul hotelului, urmat de cateva ore in care artistii si-au incalzit vocile si au repetat piesa cu care vor concura in prima semifinala Eurovision 2008 . Dupa-amiaza, intreaga echipa a participat la o scurta excursie prin centrul orasului, admirand cateva dintre obiectivele turistice ale Belgradului.

In drum, reprezentantii nostri au fost impresionati de cateva cladiri in ruina, ramase astfel dupa un bombardament din anii '90. Autocarul a oprit apoi in fata cladirii Parlamentului, o constructie veche si foarte impozanta.

Vizavi, se afla Primaria, pe langa care grupul de romani a trecut in plimbare. Alaturi de restul echipei, Nico si Vlad au ajuns apoi in parcul Kalemegdan, o imensa zona verde, foarte bine amenajata. In centrul parcului troneaza Fortareata Belgradului, o constructie impresionanta, datand de pe vremea cand turcii ocupau teritoruil Serbiei de astazi.

Si in parc, Nico si Vlad au avut parte de admiratori. Cel mai simpatic a fost un pusti care nu implinise inca un an, dar care a tinut sa faca o fotografie cu artistii romani. Drept ,,recompensa", micutul David i-a oferit lui Nico un con de brad. Nici el nu a ramas fara rasplata, cei doi interpreti daruindu-i un CD cu autograf.

Si, pentru ca Belgradul este una dintre capitalele prin care trece Dunarea, Nico si Vlad nu au ratat unul dintre cele mai frumoase locuri ale orasului, confluenta raului Sava cu fluviul care se varsa in Marea Neagra.

La inaltime, deasupra locului unde cele doua ape curgatoare se unesc, troneaza statuia Viktor, unul dintre simbolurile orasului. Dupa ce Dunarea le-a mai astamparat dorul de casa, romanii s-au intors la hotel, unde s-au retras sa se odihneasca.

Sursa: TVR PR

Daca vreti sa-i sustinti pe Nico si Vlad Mirita cu piesa `Pe-o margine de lume` in Topul BestMusic, click AICI!

Pentru poze cu Nico si Vlad Mirita la Belgrad, click aici!
Publicat pe 14 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram