BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Nico si Vlad Mirita au facut prima repetitie la Belgrad

Nico si Vlad Mirita au facut prima repetitie la Belgrad

Nico si Vlad Mirita au facut prima repetitie la Belgrad

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2008 , Nico si Vlad Mirita , au facut ieri prima repetitie pe scena de la Belgrad.

Intr-un interviu acordat esctoday.com, Vlad Mirita se arata foarte optimist in privinta concursului, el sugerandu-le celor care refac Stadionul Lia Manoliu sa grabeasca lucrarile deoarece e posibil sa gazduiasca Eurovision 2009.Tot ieri, organizatorii competitiei au definitivat si agenda Winner's Tour. Castigatorul de la Belgrad va beneficia de o serie de evenimente promotionale in mai multe tari din Europa.

Winner's Tour va incepe pe 28 mai la Helsinki (Finlanda) si se va incheia pe 3 iunie la San Marino.

Agenda completa Winner's Tour:

  • 28 Mai: Helsinki (Finlanda)
  • 29 Mai: Stockholm (Suedia)
  • 30 Mai: Stockholm (Suedia) si Oslo (Norvegia)
  • 31 Mai: Londra, Marea Britanie
  • 1 Iunie: Ostend, Belgia
  • 2 Iunie: Paris, Franta
  • 3 Iunie: San Marino
Bestmusic

Update TVR:

Prima zi in Belgrad pentru Nico si Vlad


Nico si Vlad, reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2008 , au ajuns duminica, 11 mai, la Belgrad, alaturi de compozitorul piesei ,,Pe-o margine de lume", Andrei Tudor, precum si de alti membri ai delegatiei tarii noastre.

Chiar de luni, programul echipei romanilor a fost unul foarte incarcat, ei prezentandu-se la prima repetitie, urmata de prima conferinta de presa sustinuta in fata mass-mediei internationale.

La ora 15.30, artistii romani au urcat pentru intaia oara pe scena de la Belgrade Arena, unde s-a derulat repetitia pentru stabilirea nivelului de sunet, a decupajului, luminilor de platou si pentru discutarea elementelor grafice. Nico si Vlad au fost aplaudati de cei aflati in sala, unii dintre spectatori cunoscand chiar versurile piesei si fredonand alaturi de ei. Repetitia a decurs bine, atat artistii, cat si Ioan Duma, seful delegatiei Romaniei, declarandu-se multumiti pentru un prim contact cu scena pe care se va desfasura competitia.

,,Ne-a intampinat cel mai bun sunet din lume, fapt care ne-a dat si mai mult curaj si ne-a ajutat sa ne concentram numai asupra interpretarii", a afirmat Vlad la finalul repetitiei. La vizionarea care a urmat, cei prezenti au discutat, impreuna cu regizorul Petre Nastase si reprezentantii organizatorilor toate detaliile de care va trebui sa se tina cont in concurs.

Dupa repetitie, delegatia Romaniei s-a deplasat la Sava Centre, unde erau deja asteptati de numerosi jurnalisti, pentru conferinta de presa. Nico, Vlad si compozitorul Andrei Tudor au fost intrebati de catre cei prezenti despre ideea acestui duet, despre combinatia de opera si muzica pop, despre participarea la Eurovision sau despre interpretarea bilingva a versurilor.

Nico a avut parte de o surpriza foarte placuta, atunci cand un jurnalist din Israel a anuntat-o ca este membru al fan-clubului artistei in tara lui si a rugat-o sa interpreteze un fragment dintr-o piesa pentru membrii acestui club.

,,A fost una dintre cele mai calduroase primiri care ni s-au facut pana acum", a declarat Nico, emotionata. ,,Am fost extrem de impresionata sa aflu ca am un fan-club in Israel si ca oamenii de acolo imi cunosc piesele, astfel ca mi-a facut o placere deosebita sa cant un refren din melodia Dulce-amaruie pentru ei", a continuat ea.

Dupa conferinta de presa, Nico si Vlad au facut poze cu jurnalistii prezenti, au oferit nenumarate autografe si interviuri in exclusivitate, fiind retinuti la centrul de presa inca o ora pentru aceste actiuni.

Seara, artistii au preferat sa se relaxeze, stiind ca ii asteapta o perioada foarte solicitanta. Incurajati de reactiile aparute pe diferite site-uri de specialitate, care ii clasificau ca avand cea mai buna interpretare, Nico si Vlad privesc cu incredere semifinala din 20 mai.

Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 13 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram