BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Nico si Vlad, promovati in Moldova si Ucraina

Nico si Vlad, promovati in Moldova si Ucraina


In perioada 13-17 aprilie, Nico si Vlad Mirita , reprezentantii Romaniei la Eurovision, s-au aflat in doua noi locatii ale turneului de promovare a melodiei `Pe-o margine de lume`.

A fost un nou tur de forta pentru cei doi interpreti, ei fiind supusi unui program foarte aglomerat, cu multe repetitii, interviuri si aparitii in presa din Moldova si Ucraina.

In prima zi, dupa 500 de kilometri parcursi pana la Chisinau, Nico si Vlad au fost intampinati de reprezentantii postului de televiziune EuroTV, care ii asteptau pentru filmarea emisiunii `Epicentru`.

Timp de o ora, romanii au prezentat videoclipul piesei lor si au discutat despre promovarea acesteia. Prin intermediul televiziunii EuroTV din Chisinau, videoclipul a fost distribuit tuturor posturilor de televiziune din Moldova. Indragiti de publicul moldovean, Nico si Vlad au fost solicitati sa revina, pentru sustinerea unor concerte la Chisinau.

Pe 14 aprilie, in zori, cei doi solisti insotiti de echipa TVR au pornit spre Kiev, unde li se pregatisera numeroase aparitii la posturi de televiziune, de radio sau in presa scrisa. Hotelul la care au fost cazati se situa in imediata apropiere a centrului istoric al orasului, pe care, profitand de ocazie, romanii l-au vizitat cu placere, dar si de Olimpiysky National Sports Complex (Stadionul Olimpic din Kiev).

Pe parcursul sederii la Kiev, grupul de romani a fost intampinat cu multa caldura si de oficialitatile romane, chiar la Ambasada noastra in Ucraina.

Maratonul lui Nico si Vlad in mass-media din Ucraina a constat in aparitii la posturi de televiziune ca 1+1TV, unde cei doi si-au interpretat melodia la matinalul "Breakfast", MTV Ucraina, M1TV, 24TV, unde Nico si Vlad au acordat un interviu in emisiunea "Morning with Inter", 1TV, unde au cantat pentru emisiunea "muz.ua".

Pe langa posturile de televiziune, Nico si Vlad au fost solicitati si de posturi de radio sau diferite publicatii, pentru interviuri si sedinte foto. "Life as It Is", "TV Guide" si "24" sunt publicatiile in care publicul ucrainean va putea sa ii vada si sa citeasca despre reprezentantii Romaniei la Eurovision.

De asemenea, Nico si Vlad au acordat interviuri posturilor de radio Nashe Radio si Radio Europa Plus.

Unul dintre momentele inedite ale excursiei a fost conferinta online sustinuta de solistii romani, timp de doua ore, pentru site-ul "e-motion", site al fanilor Eurovision si al pasionatilor de muzica. Astfel, tinerii din Ucraina au avut ocazia sa-si satisfaca toate curiozitatile in privinta reprezentantilor nostri.

Nico si Vlad s-au intors in tara cu multe amintiri frumoase. "Am fost foarte bine primiti atat in Moldova, cat si in Ucraina. Din pacate, la Chisinau n-am avut prea mult timp sa stam, dar am promis ca vom reveni, sa vorbim despre noi si proiectele noastre.

In Ucraina, pe langa echipa din TVR, am fost insotiti in permanenta si de Maria , o reprezentanta din staff-ul Ruslanei. Speram ca prezenta ei sa fi fost de bun augur si sa ne poarte si noua noroc...", a relatat Vlad.

De la Maria Dashenko (PR managerul Ruslanei), Nico si Vlad au primit o jucarie de plus, sa le poarte noroc si sa aiba succesul pe care l-a avut si Ruslana la Eurovision. Ei l-au botezat micutul hipopotam "Masha" (dupa numele fetei) si au promis ca il vor lua la Belgrad, pe post de mascota.

TVR
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 18 Aprilie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram