BestMusic.ro » Eurovision 2008 » Sankt Petersburg nu vrea sa gazduiasca Eurovision 2009

Sankt Petersburg nu vrea sa gazduiasca Eurovision 2009

Sankt Petersburg nu vrea sa gazduiasca Eurovision 2009

Parlamentul Sankt Petersburg nu a fost de acord ca acest oras sa gazduiasca Eurovision 2009 , conform esctoday.com.

Deputatii s-au adresat Guvernatorului Valentina Matvienko, cerandu-i sa respinga cererea de a organiza concursul international anul viitor.

Unul dintre argumentele celor care au initiat petitia a fost acela ca gazduirea competitiei Eurovision 2009 ar incuraja consumul de droguri.

`Conform opiniei expertilor, muzica vestica, ce e promovata la Eurovision demoralizeaza tinerii si duce la consum abuziv de droguri`, se mentioneaza in respectiva petitie.

De asemenea, se precizeaza ca rapoarte ale politiei au aratat ca in diverse tari care au gazduit competitia a crescut volumul de narcotice introdus in tara cu pana la de trei ori mai mult si ca oaspetii straini sunt adesea dependenti de droguri.

Initiatorii petitiei au sugerat ca in loc de Eurovision 2009 , Sankt Petersburg ar putea gazdui Neva Cupolas, un festival de muzica religioasa ortodoxa moderna.

Deoarece Eurovision 2008 a fost castigat de Dima Bilan , Rusia trebuie sa organizeze editia de anul viitor a competitiei.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Eurovision  festival 
Publicat pe 12 Iunie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram