BestMusic.ro » Eurovision 2010 » Finala Eurovision 2010 in aceeasi zi cu finala Europa League (Cupa UEFA)?

Finala Eurovision 2010 in aceeasi zi cu finala Europa League (Cupa UEFA)?


EBU a anuntat ca date pentru etapa internationala a Eurovision 2010 zilele de 18, 20 si 22 mai.

Organizatorii norvegieni spera, insa, ca aceste date sa fie schimbate, deoarece ziua aleasa pentru finala Eurovision 2010 coincide cu ziua in care va avea loc anul viitor finala Europa League (Cupa UEFA).

Norvegia va gazdui cea de-a 55-a editie a competitiei muzicale internationale deoarece reprezentantul ei de anul acesta, Alexander Rybak, a castigat trofeul cu melodia `Fairytale`.

Cum ziua finalei Europa League (Cupa UEFA) 2010 a fost fixata cu aproximativ doi ani in urma, potrivit esctoday.com, organizatorii Eurovision 2010 spera ca EBU sa schimbe datele competitiei muzicale pentru ca publicul sa un fie obligat sa aleaga intre cele doua evenimente.

In alta ordine de idei, presa norvegiana sustine ca organizatorii au inceput deja pregatirile pentru spectacolul de anul viitor.

Potrivit ziarului Dagbladet, Ministrul Culturii si NRK (postul tv organizator) au cazut de acord asupra unui buget de 17 milioane de euro, mai mic decat cel alocat de Moscova in 2009, dar mult peste cele 13 milioane de euro alocate de Helsinki in 2007.

Bestmusic

Daca vrei sa reasculti piesele participante la Eurovision 2009, le gasesti AICI!
Mai multe stiri despre: Finala Eurovision 2010  finala Cupei UEFA  UEFA 2010  finala Europa League 
Publicat pe 21 Mai 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram