BestMusic.ro » Eurovision 2010 » Lena, asteptata de 40.000 de oameni acasa (poze, video)

Lena, asteptata de 40.000 de oameni acasa (poze, video)

Lena, asteptata de 40.000 de oameni acasa (poze, video)

Lena Meyer-Landrut, castigatoarea Eurovision 2010, a fost asteptata de 40.000 de persoane la sosirea pe aeroportul din Hanovra, orasul ei natal.

E nebunie curata. E uimitor. Sunteti nebuni, mergeti inauntru, ploua, le-a spus Lena concetatenilor care nu incetau sa-i scandeze numele.

Dupa ce a sustinut un mini-recital pe aeroport, Lena a fost invitata de primarul Hanovrei, pentru a semna in Cartea de Aur a orasului.

Primarul Stephen Weil s-a declarat absolut incantat de performanta Lenei, mentionand ca ultima oara cand o singura persoana a reusit sa adune atat de multa lume intr-un singur loc a fost la vizita Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Prezentatorul TV Stefan Raab a provocat-o pe Lena sa promita ca-si va apara titlul la Eurovision 2011, la care cantareata a replicat:

Daca totul iese dupa cum se planuieste, de ce nu?.
Intre timp, mai multe orase din Germania si-au manifestat interesul pentru organizarea editiei de anul viitor a Eurovisionului.

Orasul Hamburg are cele mai multe sanse sa gazduiasca Eurovision 2011, intrucat are experienta organizarii finalelor nationale din anii trecuti. Dar nici Berlin, Hanovra si Cologne nu sunt scoase de pe lista.

Citeste si: Eurovision 2011: finala va avea loc pe 21 mai

Lena asteptata de 40.000 de oameni pe aeroport pe www.playmymusic.ro

Lena - Sattelite live in finala Eurovision 2010 pe www.playmymusic.ro
Mai multe stiri despre: Finala Eurovision 2010  germania eurovision 2010  lena eurovision 2010 
Publicat pe 31 Mai 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu