BestMusic.ro » Eurovision 2011 » Finala Eurovision 2011 - cunoaste-i pe concurenti: Mihai Alexandru si B-Body & Soul

Finala Eurovision 2011 - cunoaste-i pe concurenti: Mihai Alexandru si B-Body & Soul

Finala Eurovision 2011 - cunoaste-i pe concurenti: Mihai Alexandru si B-Body & Soul

Pentru cei care inca nu stiu, B-Body & Soul este Bogdan Dima, cel care in urma cu cativa ani ne zapacea cu `Superfemei` alaturi de colegii din trupa Body & Soul.

Bogdan interpreteaza, alaturi de Mihai Alexandru, piesa Bang Bang in finala nationala Eurovision 2011 si nu concep sa nu castige comppetitia.

Ne-am inscris ca sa castigam, ne-a spus compozitorul piesei, Mihai Alexandru.

Acesta a adaugat ca initial nu voia sa interpreteze si el piesa, insa a stat mai bine si s-a gandit si si-a dat seama ca de fiecare data cand a urcat pe scena unui concurs a castigat.

Asa vrea sa se intample si acum, de Revelion.

De exemplu la Mamaia am luat o singura data locul 1, atunci cand am urcat pe scena. Am compus piese pentru cei mai cunoscuti interpreti din Romania, dar luau mereu locul 2, locul 3. Sper sa-mi poarte noroc din nou urcarea pe scena, acum alaturi de Bogdan, a explicat Mihai Alexandru.

Piesa Bang Bang este un melanj de dance, pop, R&B si chiar folclor. Un amestec ciudat, ar zice unii, insa Mihai are si o explicatie:

Am zis sa bag si ceva folclor ca sa imbunez juriul, care are o idee preconceputa ca trebuie sa fie si ceva romanesc in piesa. Am simtit eu ca doar Ciuleandra se potrivea pe melodie.

Carcotasi din fire, l-am intrebat pe Mihai Alexandru de ce a crezut ca folclorul poate ajuta o piesa sa castige finala Eurovision, de vreme ce, in editiile anterioare, niciun cantec un influente din folclor nu a reusit acest lucru.

Ei bine, garantez eu ca Bang Bang, cu influente folclorice, va castiga in premiera Eurovisionul,
a conchis Mihai Alexandru.

Vezi mai jos poze la filmarile clipului de promovare Mihai Alexandru si B-Body&Soul si voteaza piesa Bang Bang in Top Eurovision 2010 daca o consideri cea mai buna

Publicat pe 23 Decembrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu