BestMusic.ro » Eurovision 2012 » Atentate teroriste dejucate in Azerbaidjan in timpul Eurovision 2012

Atentate teroriste dejucate in Azerbaidjan in timpul Eurovision 2012

Atentate teroriste dejucate in Azerbaidjan in timpul Eurovision 2012

Autoritatile din Azerbaidjan au anuntat ca au dejucat o serie de atacuri teroriste ce urmau sa aiba loc in timpul editiei din acest an a concursului Eurovision, organizat la Baku. Potrivit ministerului pentru Siguranta nationala, au fost arestate 40 de persoane, informeaza gandul.info.

"Obiectivul principal al grupului terorist era de a comite atentate la Baku in timpul Eurovision. 40 de membri ai acestui grup au fost arestati", a anuntat ministerul azer intr-un comunicat. "Grupul urmarea sa organizeze un atentat in sala de concerte unde a avut loc concursul, dar si alte patru atentate contra presedintelui Ilham Aliev, posturi de politie, hoteluri in care erau cazati straini si contra unor lacasuri de cult", a precizat ministerul azer.

Mai mult decat atat, unii membri ai gruparii aveau chiar bilete pentru spectacolul din Crystal Hall, cu scopul de a comite acte teroriste in incinta salii de spectacol. Cativa dintre teroristi au opus rezistenta si au fost ucisi. Autoritatile azere afirma ca nu au comunicat aceste informatii in timpul defasurarii Eurovision 2012, pentru a nu raspandi panica.

via
Mai multe stiri despre: eurovision atentat  eurovision baku 2012 
Publicat pe 30 Mai 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu