BestMusic.ro » Eurovision 2012 » Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Chiar daca Eurovision 2012 a fost o competitie stransa si fiecare participant si-a dorit sa fie cel mai bun, concursul a reprezentat si o oportunitate ca artisti din 42 de tari europene sa se cunoasca si de ce nu, sa se distreze impreuna.

Asa s-a intamplat si in cazul celor de la Mandinga, in speta Alex, care a postat astazi pe contul sau de Facebook o fotografie pe care si-a facut-o cu Loreen, castigatoarea acestei editii, scriind la descriere 'Alex Burlacescu is in a relationship with Loreen'. Asta chiar ar fi o bomba mediatica, insa suntem siguri ca e doar de amuzament.

Poza a inceput sa circule repede pe Facebook, fiind postata si pe canalul trupei Mandinga, cu mesajul: "Salutare tuturor! Am aterizat acasa si de aici din Romania o felicitam pe Loreen pentru victoria de la Eurovision.", dar si pe pagina casei de discuri a formatiei, Cat Music, cu mesajul: "Cine zicea ca artistii nu sunt fairplay? Respect Mandinga, felicitari castigatoarei din acest an de la Eurovision."

In alta ordine de idei, Mandinga va sustine super-concertul aniversar de 10 ani pe 31 mai la Gradina de Vara Herastrau si se pregatesc sa fie prezenti la cel mai mare eveniment muzical al anului - Romanian Music Awards, pe 8 iunie la Craiova, unde sunt nominalizati la categoriile Best Live, Best Group, Best Song.

Foto: Captura Facebook/Music Channel
Mai multe stiri despre: poze vedete  vedete facebook  castigator eurovision 2012 
Publicat pe 28 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu