BestMusic.ro » Eurovision 2012 » Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Ce draguti sunt! Alex de la Mandinga si Loreen s-au tras in poza (foto)

Chiar daca Eurovision 2012 a fost o competitie stransa si fiecare participant si-a dorit sa fie cel mai bun, concursul a reprezentat si o oportunitate ca artisti din 42 de tari europene sa se cunoasca si de ce nu, sa se distreze impreuna.

Asa s-a intamplat si in cazul celor de la Mandinga, in speta Alex, care a postat astazi pe contul sau de Facebook o fotografie pe care si-a facut-o cu Loreen, castigatoarea acestei editii, scriind la descriere 'Alex Burlacescu is in a relationship with Loreen'. Asta chiar ar fi o bomba mediatica, insa suntem siguri ca e doar de amuzament.

Poza a inceput sa circule repede pe Facebook, fiind postata si pe canalul trupei Mandinga, cu mesajul: "Salutare tuturor! Am aterizat acasa si de aici din Romania o felicitam pe Loreen pentru victoria de la Eurovision.", dar si pe pagina casei de discuri a formatiei, Cat Music, cu mesajul: "Cine zicea ca artistii nu sunt fairplay? Respect Mandinga, felicitari castigatoarei din acest an de la Eurovision."

In alta ordine de idei, Mandinga va sustine super-concertul aniversar de 10 ani pe 31 mai la Gradina de Vara Herastrau si se pregatesc sa fie prezenti la cel mai mare eveniment muzical al anului - Romanian Music Awards, pe 8 iunie la Craiova, unde sunt nominalizati la categoriile Best Live, Best Group, Best Song.

Foto: Captura Facebook/Music Channel
Mai multe stiri despre: poze vedete  vedete facebook  castigator eurovision 2012 
Publicat pe 28 Mai 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram