BestMusic.ro » Eurovision 2013 » Eurovision 2013: Asculta piesa cu care Danemarca intra in concurs (video)

Eurovision 2013: Asculta piesa cu care Danemarca intra in concurs (video)

Eurovision 2013: Asculta piesa cu care Danemarca intra in concurs (video)

Danemarca si-a ales piesa pe care o va trimite la in prima semifinala Eurovision 2013, ce va avea loc pe 14 mai la Malmo. Emmelie De Forest este solista care a tras lozul castigator, cu piesa "Only Teardrops", pe care o puteti asculta live mai jos.

Emmelie de Forest are doar 19 ani, a absolvit de curand Complete Vocal Institute din Copenhaga si canta un pop-folk pe care chiar l-am asculta in timpul liber. Acum sa vedem cum se va descurca in concurs, mai ales ca pana in acest moment stim prea putine piese participante.

In ceea ce priveste celelalte tari, Islanda isi va desemna reprezentantul pe 2 februarie, marea finala din Norvegia va avea loc pe 9 februarie, Italia va anunta artistul care va reprezenta tara la festivalul Sanremo, Franta va fi reprezentata de Amandine Bourgeois cu "L'enfer et moi" pe care abia asteptam s-o ascultam, iar Moldova si-a schimbat procesul de selectie.

Cat despre Romania, toata lumea este secretoasa in afara de FreeStay, care a publicat deja cele doua piese cu care s-au inscris in competitie,

Cum vi se pare piesa cu care concureaza Danemarca? Dar celelalte din concurs?

Asculta aici toate piesele din Selectia Internationala Eurovision 2013

Eurovision 2013: Emmelie De Forest - Only Teardrops (audio)
Publicat pe 29 Ianuarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu