BestMusic.ro » Eurovision 2014 » Cum arata castigatorul Eurovision 2014 inainte de a deveni diva Conchita Wurst (poze / video)

Cum arata castigatorul Eurovision 2014 inainte de a deveni diva Conchita Wurst (poze / video)

Cum arata castigatorul Eurovision 2014 inainte de a deveni diva Conchita Wurst (poze / video)

Cand nu se transforma in alter-ego-ul Conchita Wurst, Tom Neuwirth, cantaretul austriac ce a castigat sambata Eurovision 2014, este un "tip lenes" ce nu prea iese din casa, dupa a marturisit el insusi. Daca din 2011 pe scena nu isi mai face aparitia decat in rochii de gala si purtand celebra barba, acesta si-a facut debutul pe cand era un adolescent slabut cu o voce incredibila.


In 2006, la varsta de 17 ani, Tom a debutat pe scena talent-show-ului austriac Star Mania, unde s-a prezentat la auditii cu "Amazing Grace", cucerindu-i imediat pe jurati. De-a lungul sezonului, pe care aproape l-a castigat, a cantat piese de la Michael Jackson, Queen si Tina Turner.

Dupa incheierea concursului, Thomas a facut parte si dintr-un boyband, Jetzt Anders!, ce a avut contract cu Universal Music Austria, insa grupul nu a avut o viata prea lunga.

Asemeni lui Loreen, care s-a transformat complet in perioada 2004 - 2011, cand si-a abandonat cariera muzicala, Tom Neuwirth a revenit in 2011 cu o noua personalitate muzicala, diva Conchita Wurst, din pielea careia nu iese decat in intimitatea propriei case.
Mai multe stiri despre: castigator eurovision 2014 
Publicat pe 12 Mai 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu