BestMusic.ro » Eurovision 2014 » Romania, primele declaratii dupa finala Eurovision 2014:  votul geopolitic si-a facut de cap inca o data

Romania, primele declaratii dupa finala Eurovision 2014:  votul geopolitic si-a facut de cap inca o data

Romania, primele declaratii dupa finala Eurovision 2014:  votul geopolitic si-a facut de cap inca o data

Romania, reprezentata de Paula Seling & Ovi, s-a clasat in prima jumatate a clasamentului final Eurovision 2014, ocupand locul 12, cu 72 de puncte. In prima declaratie a reprezentantilor nostri, Ovi a mentionat si votul geopolitic, care crede ca ne-a afectat pozitia in concurs.

"Sunt foarte mandru de prestatia noastra si de felul in care ne-am prezentat. Am fost o echipa de profesionisti care am dat totul si am visat sa fim primii in aceasta competitie. Insa votul geopolitic si-a facut de cap inca o data si a facut "legea” in final. Totusi platforma de expunere a fost foarte mare, ne-a revazut o Europa intreaga, am fost apreciati si personal voi folosi acest moment in avantajul nostru. Avem piese foarte bune in stand-by pe care le vom lansa in perioada imediat urmatoare, iar duetul Paula Seling & Ovi are inca multe de spus pe plan muzical” a declarat Ovi dupa incheierea concursului.

Paula a declarat la final: "Sunt fericita ca am avut ocazia sa cant pentru Romania, pentru oameni cu vise frumoase, cu ganduri si dorinte inalte. Am visat la un miracol… poate nu a fost timpul lui. Am cantat cu tot sufletul, ne-am pregatit ca si pentru un real campionat de muzica europeana. Suntem fericiti daca voi ati fost mandri de noi.”

In finala de la Copenhaga, Romania a obtinut puncte de la Azerbajan (6), Malta (8), Macedonia (4), Belarus (1), Israel (8), Portugalia (1), Norvegia (4), Moldova (12), Irlanda (2), Austria (8), Spania (8), Belgia (5), Italia (5). Desi a obtinut acelasi punctaj cu Finlanda, Romania s-a clasat pe locul 12, iar Finlanda pe 11 intrucat tara nordica a primit note din partea publicului din mai multe tari decat Romania, dupa cum prevede regulamentul (Finlanda a primit puncte din 16 tari, iar Romania din 13).

Sursa: TVR

Citeste si:

Finala Eurovision 2014 in imagini (galerie foto)

Conchita Wurst - Austria (castigator Eurovision 2014): Viata mea e un musical

Clasament final Eurovision 2014

Eurovision 2014: Romania, pe locul 12! Vezi momentul din finala (video)

Austria a castigat Eurovision 2014! Vezi reprezentatia din finala (poze / video)
Mai multe stiri despre: Eurovision  romania eurovision 2014  finala eurovision 2014 
Publicat pe 11 Mai 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu