BestMusic.ro » Evanescence » Evanescence pierde doi membri

Evanescence pierde doi membri

Evanescence pierde doi membri

Chitaristul Evanescence John LeCompt si tobosarul Rocky Gray au parasit trupa din motive inca necunoscute, informeaza Billboard. Primul a scris pe pagina sa de pe MySpace ca a fost concediat in timpul unei convorbiri telefonice cu lidera formatiei, Amy Lee.

Rocky Gray a declarat ca managementul Evanescence i-a cerut sa nu comenteze situatia, iar Lee a spus ca trupa ramane `in viata si bine` si ca va reveni in curand cu noi muzicieni.

`John si Rocky au fost in Evanescence patru ani si am petrecut clipe minunate impreuna cantand live, dar ei erau pregatiti sa mearga mai departe, asa ca drumurile noastre s-au despartit`, a declarat Amy Lee intr-un comunicat. ` Evanescence este ceva ce am iubit si am planuit inca de la 14 ani si voi continua sa protejez si sa lupt pentru ea asa cum am facut intotdeauna`, a adugat ea.

LeCompt nu zugraveste, insa, situatia in aceeasi termeni pe blogul sau: `Fara nici un fel de avertizare sau negociere referitoare la viitorul meu am fost concediat fara nici un motiv intemeiat`, scrie el. `Nu am avut intotdeauna aceleasi pareri, dar cine are? Scopul nostru comun a fost mereu acelasi. Sa facem din Evanescence cea mai buna trupa rock a tuturor timpurilor. Am dat intotdeauna sange, sudoare si lacrimi ca acest lucru sa se intample, dar se pare ca nu a fost destul. Am devenit acum inca unul din cei care au cazut pe marginea drumului si mi s-a trantit usa in Nas `, a daugat el.

LeCompt se refera la o intamplare similara care a avut loc in 2003, cand chitaristul fondator al Evanescence - Ben Moody – a fost inlocuit cu Terry Balsamo si la o alta care a avut loc in 2006, cand basistul Will Boyd a fost inlocuit de Tim McCord.

alina alexandrescu, Bestmusic
Publicat pe 07 Mai 2007 de BestMusic.ro