BestMusic.ro » Faith No More » Bestmusic iti face programul de weekend (14-16 august)

Bestmusic iti face programul de weekend (14-16 august)

Bestmusic iti face programul de weekend (14-16 august)

Avand in vedere ca vineri seara au loc multe concerte, am mutat rubrica de propuneri joi, ca sa ai mai mult timp la dispozitie sa te gandesti ce faci la sfarsit de saptamana. Concertelele vedeta ale saptamanii: Lil Kim, Faith No More si Editors.

Daca maine nu dai fuga la mare si preferi sa ramai in Bucuresti, poti merge linistit la concertul Sahara din Turabo Society Club, cu intrare libera. In En Grande Commandante, trupa Kumm lanseaza cel mai nou videoclip, `Morsa`.

Tot maine, la Costinesti vin Parazitii, la Mamaia canta rapper-ita Lil Kim (club Bamboo), iar la Vama Veche dai de Butterflies In My Stomach (Papa la Soni).

Sambata, poti merge la mare la unul din concertele: B.U.G Mafia in Disco Tineretului (Costinesti), 2 in 1 la Hand (Vama Veche), Ioan Gyuri Pascu in Papa la Soni (Vama Veche), Fly Project in Club Gossip (Costinesti).

Trupa Faith No More concerteaza la Sala Polivalenta din Bucuresti, sambata, 15 august. Duminica, tot in Capitala, canta Editors la Teatrul de Vara Herastrau.

Festivaluri care se desfasoara in acest weekend:

Pe 14, 15 si 16 august 2009, ora 22:00, pe Plaja Mamaia, in Kristal Glam Club, are loc Sunwaves Festival 6. Detalii AICI.

Serbarile Timisoreana ajung la Buzau. Vor canta Holograf, Vunk, Compact si Pasarea Colibri.

Festivalul Callatis 2009 continua la Mangalia. Vineri, recitalul este sustinut de nimeni altii decat cei din trupa Fun Factory (`I Want To Be With You`, rememba’?). Programul Callatis 2009 se gaseste AICI.

Festivalul International al Dunarii se desfasoara la Tulcea. Vineri au loc concertele Fly Project si Morandi, iar sambata Zdob si Zdub si Cargo.

Sirnaville Arts & Crafts Festival, primul festival dedicat diversitatii in artele contemporane, se desfasoara la 40 km de Bucuresti. Gasesti AICI programul complet si trupele participante.

Pentru mai multe concerte si detalii, intra in sectiunea CONCERTE.
Mai multe stiri despre: Faith No More Romania  Editors Bucuresti  Lil Kim Bamboo  Callatis 2009  Sunwaves 2009 
Publicat pe 13 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram