BestMusic.ro » Faith No More » Faith No More: concert in Romania si un nou material discografic

Faith No More: concert in Romania si un nou material discografic

Faith No More: concert in Romania si un nou material discografic

In aceasta vara, trupa Faith No More si-a completetat discografia lansand The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection.

Materialul este o colectie de 2 CD-uri care contine un best of Faith No More complet remasterat plus un CD bonus cu raritati, coveruri, si cateva piese extrem de interesante, nelansate in format fizic culminand cu memoriile scrise de editorul lui Kerrang! si fanul numarul unu Faith No More, Paul Brannigan.

Binecunoscuta trupa a lansat, in cei 17 ani de cariera, sase albume - We Care a Lot (1985), Introduce Yourself (1987), The Real Thing (1989), Angel Dust (1992), King for a Day... Fool for a Lifetime (1995) si Album of the Year (1997)- care au fost vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.

Cu ocazia lansarii acestui album, Faith No More, una dintre cele mai respectate trupe ale tuturor timpurilor, se reuneste pentru un turneu unic Reunion Tour 2009.

Astfel, pe 15 august, la Sala Polivalenta din Bucuresti publicul din Romania va avea sansa unica de a-i vedea pe celebrii americani pe aceeasi scena, dupa o absenta de pe scenele mondiale de mai bine de 11 ani, intr-un show live de neratat.

Toate discurile Faith No More sunt distribuite in Romania de A&A Records/ Warner Music Licensee si se vor expune spre vanzare intr-un stand special amenajat chiar la Sala Polivalenta in seara concertului.

Evenimentul din Romania este organizat de King Size Production si Bring The Noise.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc in Carturesti si Diverta.

A&A Records/Warner Music
Mai multe stiri despre: Faith No More  concert Faith No More  albume faith no more  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 11 August 2009 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/