BestMusic.ro » Faith No More » Membrii trupei Faith No More vor sa viziteze Palatul Parlamentului

Membrii trupei Faith No More vor sa viziteze Palatul Parlamentului

Membrii trupei Faith No More vor sa viziteze Palatul Parlamentului

Peste 4 zile, legendara trupa Faith No More va sustine primul concert live din Romania.

Reprezentantii trupei Faith No More sosesc in tara sambata dimineata, pe 15 august, si desi vor petrece destul de putin timp in tara noastra, vor incerca sa profite cat mai mult de aceasta vizita.

In jurul pranzului, inainte de show-ul incendiar care va avea loc la Sala Polivalenta, membrii trupei intentioneaza sa viziteze Palatul Parlamentului, fiind atrasi de istoria impresionanta a acestei cladiri, in special trecutul legat de perioada comunista.

Seara, incepand cu ora 20:00, Faith No More va incinge atmosfera de la Sala Polivalenta pe ritmurile pieselor: ”Easy”, "We care a lot”, "Epic”, "The real thing”, "Falling to pieces” sau "Last cup of sorrow. In opening act, sunt invitate trupele Superhiks, Elvis Jackson si Luna Amara.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Muzica si Carturesti, cat si online de pe site-urile: myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro. Pretul unui bilet este de: 180 RON la categoria 1 Seated (pe scaun) sau 150 RON la categoria 2 Standings (in picioare).

Concertul face parte din "Reunion Tour 2009”, care include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Sursa: Metalhead.ro

Daca vrei sa mergi gratis la concertul Faith No More te mai poti inscrie in CONCURS pana maine.
Mai multe stiri despre: Faith No More  concert Faith No More  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 12 August 2009 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/