BestMusic.ro » Fatboy Slim » Electric Castle Festival 2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului 

Electric Castle Festival 2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului 

Electric Castle Festival 2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului 

Electric Castle Festival si Federatia SHARE isi unesc fortele pentru a atrage cat mai multi tineri din toata Europa la Cluj in anul in care orasul este Capitala Europeana a Tineretului.

"Parteneriatul din acest an este un pas firesc prin care se intalnesc doua concepte destinate tinerilor si care isi doresc sa promoveze Clujul. impreuna, ne dorim sa aducem aici nu doar oameni din toata tara, ci si din restul Europei, intr-o perioada in care oricine trece prin Cluj va gasi cu siguranta o activitate pe placul lui – culturala, de divertisment sau sportiva. Lucram cu aceleasi obiective pe termen lung – cresterea atractivitatii acestei zone pentru tineri si o implicare in dezvoltarea vietii culturale si sociale”, a declarat Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

Pentru a le reaminti participantilor la cel mai mare festival al verii de faptul ca in 2015 Clujul are programe dedicate tinerilor pe parcursul intregului an, o parte din activitatile si concertele Electric Castle vor avea loc, la aceasta editie, sub numele de YOUTH PARK. Acesta include a doua scena ca marime a festivalului Red Bull Music Academy, un BMX track, traseul pentru demonstratii si intreceri pe doua roti si zone de Food Court. Tot in YOUTH PARK se inscrie anul acesta si BOOHA Mansion, cu deja celebrele petreceri de la marginea piscinei, care vor avea loc in fiecare zi. O activitate de succes in editiile precedente, Silent Dance, se va desfasura anul acesta tot sub egida YOUTH PARK.

"Federatia Share sustine festivalurile Clujului, o parte cheie a ceea ce inseamna Capitala Europeana a Tineretului. Ne bucuram de aceasta colaborare, de parteneriate solide pentru Cluj 2015, precum e cel cu echipa Electric Castle.

Youth Park-ul pregatit la Electric Castle reflecta spiritul Capitalei Europene a Tineretului. Concerte, relaxare, lectura, provocari - sunt convinsa ca participantii se vor bucura din plin de aceasta zona de festival si ca experienta de la Cluj ii va face pe vizitatori sa revina in Capitala Tineretului.” Diana Apan, PR al programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeana a Tineretului.

Abonamentele Electric Castle sunt in acest moment SOLD OUT, toate fiind vandute intr-un timp record, pana in 16 mai. Mai sunt in continuare disponibile bilete de o zi, care sunt accesibile printr-o retea de distributie nationala: siteul electriccastle.ro, aplicatia de mobil Electric Castle (iOS& Android), site-ul eventim.ro, reteaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Carturesti) si locatiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets

ELECTRIC CASTLE 2015 inseamna:

The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,The Glitch Mob, Maya Jane Coles, Sub Focus, Sigma, Netsky Live, The subways, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor, The Subways, Roni Size Reprazent, High Contrast, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Dub Phizix & Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpati, uie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, French Fries, Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General, Iration Steppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver si The Model.
Mai multe stiri despre: bilete  bilete sold out  concerte 2015  festivaluri 2015 
Publicat pe 23 Iunie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram