BestMusic.ro » Feli » Feli a lansat 'Cearta arta' feat Connect-R, o piesa cu acceste rap

Feli a lansat 'Cearta arta' feat Connect-R, o piesa cu acceste rap


Feli a lansat o noua melodie, un featuring cu Connect-R. "Cearta arta vorbeste despre situatii de viata posibile, despre relatii esuate si parteneri posesivi. Cred ca neincrederea poate genera multe complicatii intr-o relatie, poate duce pana la abuz moral si fizic. Viata, in toate formele ei, ramane o sursa de inspiratie pentru muzica mea", marturiseste artista despre piesa care poate fi ascultata aici:

In acelasi timp, Connect-R a acceptat cu bucurie propunerea: "Feli este un om frumos, un spirit inalt! Spun asta fara sa o cunosc personal foarte bine, doar ca in momentul in care ii auzi vocea, n-ai cum sa crezi altceva! Si pentru cine nu stie, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag sa colaborez cu un adevarat artist care si scrie si compune singura muzica si versurile! Multumesc de invitatie, Feli!”

Peste 10 metri de panza si 5 litri de vopsea au fost folosite pentru filmarea videclipului care transforma cearta intr-o adevarata arta. "Intotdeauna aleg nuantele in povestile pe care le spun. Fug de situatii redundante, de o dublare a mesajului piesei. Asa am ales aceasta simbolistica a conflictului transpus in dans contemporan si pictura”, explica regizorului videoclipului, Iura Luncasu. Videoclipul a fost filmat in podul unei cladiri istorice din centrul capitalei si este disponibil de azi pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=t78wAfSLogk. Cearta arta este produsa de HAHAHA Production si Cat Music, iar muzica si versurile sunt semnate de Feli.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: "Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul "Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese "La Boheme”.

Ultimul single, "Timpul”, scris de Feli impreuna cu Vlad Popescu si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production (http://www.hahahaproduction.com/), este de 5 luni in Top 10 pe radiourile din Romania.
Publicat pe 22 Mai 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram