BestMusic.ro » Feli » Feli a lansat "Royalty" varianta in limba engleza a piesei "Buna de iubit"

Feli a lansat "Royalty" varianta in limba engleza a piesei "Buna de iubit"


Feli a lansat "Royalty”, varianta in limba engleza a piesei "Buna de iubit”, versiune care se va auzi pe scena Salii Polivalente duminica, 25 februarie, si va putea fi votata pentru a reprezenta Romania la Eurovision Song Contest.

Inca de cand a compus-o, piesa "Buna de iubit” a fost gandita in trei variante, in limba romana, engleza si spaniola, pentru ca are un mesaj universal: "De oriunde in lume ar fi, femeile trebuie sa isi aminteasca sa se iubeasca si pe ele mai mult, sa aiba grija de ele. Dincolo de iubirea de sot, de copil, de profesie, trebuie sa mai gaseasca iubire de daruit si pentru propria persoana pentru ca de obicei nu le mai ramane. Eu cred ca noi, femeile, ne oglindim una in cealalta, avem foarte multe lucruri in comun, indiferent de coltul de lume in care ne aflam. "Buna de iubit” –" Royalty” poarta acest mesaj universal si mi-am dorit ca el sa ajunga la cat mai multe femei din lumea aceasta,” a spus Feli.

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din Romania. A ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: "Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul "Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese "La Boheme”.

In 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu doua dintre single-urile sale: "Timpul”, care a ramas in top 10 radio si TV pentru 5 luni consecutive, si "ACASA", care a fost numarul 1 timp de patru saptamani. In plus, artista si-a prezentat si albumul de debut - "Eu sunt Feli".

La inceputul anului 2018, Feli a lansat alaturi de Smiley un duet emotionant pentru piesa "Vals”, care depasit deja 9 milioane de vizualizari pe youtube.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 23 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram