BestMusic.ro » Feli » Feli l-a cucerit pe Charles Aznavour cu vocea ei!

Feli l-a cucerit pe Charles Aznavour cu vocea ei!


Feli a lansat la finalul saptamanii trecute un cover emotionant, in limba spaniola, dupa una dintre cele mai frumoase povesti muzicale de dragoste vreodata scrise – "La Bohemia”.

Pe langa aprecierile pe care artista HaHaHa Production le-a primit din partea fanilor, aceasta a avut surpriza de a vedea ca insusi Charles Aznavour a fost cucerit de vocea sa. Celebrul cantaret francez, cel care a lansat oficial in 1965 nemuritoarea "La Bohme”, in limba franceza, a dat share pe contul sau oficial de Facebook la coverul facut de Feli.

"Cand am aflat ca Charles Aznavour a share-uit coverul meu, eram cu o prietena in masina si a trebuit efectiv sa tragem pe dreapta. Nu mi-a venit sa cred. M-a invaluit un val mare de caldura si am simtit aceeasi emotie intensa pe care o am inainte de fiecare concert. Este o onoare pentru mine. Inca nu constientizez cumva ca varianta mea, fie ea in limba spaniola, a ajuns <> marelui si unicului artist. Sunt foarte fericita! stiu ca are concert pe 28 aprilie la Bucuresti si voi face tot posibilul sa ajung, sa il ascult live.”, a declarat emotionata Feli.
Mai multe stiri despre: cover  coveruri  concerte 2016 
Publicat pe 16 Februarie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram