BestMusic.ro » Feli »   Feli lanseaza a lansat single-ul "Puiule, puiutule"  

  Feli lanseaza a lansat single-ul "Puiule, puiutule"  

  Feli lanseaza a lansat single-ul "Puiule, puiutule"
 

Feli incheie direct si crud sirul de marturisiri autobiografice din cadrul jurnalului sau muzical cu inspiratie folclorica #Felidinpoveste cu ”Puiule, puiutule”, cea de-a zecea si ultima felie din povestea vietii sale, o piesa despre usurinta si superficialitatea cu care initiatorii de bullying, acei ”puternici” din spatele tastaturilor, pot demola suflete.

”In Puiule, puiutule cant despre anii in care am trait in bullying, in lumea de oameni mari care imi faceau asta direct sau prin "sageti”, despre vorbele pe la spate si judecata superficiala, fara ca acesti "pui” sa deschida ochii si sa vada cum sunt eu de fapt si ce conteaza cu adevarat in om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au stiut sa vada autenticitatea si adevarul meu. MUZICA. Povestea mea. Esenta mea.”, marturiseste Feli geneza noii sale piese.

Cele 10 felii de viata puse pe note de Feli si dezvaluite rand pe rand pe parcursul a doi ani de zile au insemnat, pe langa dovezi incontestabile ale talentului sau, o forma de terapie pentru artista: ”Albumul Feli din Poveste este o eliberare imensa si cu siguranta una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Fiecare felie lansata a insemnat la timpul ei cate un pas curajos spre acceptarea a tot ce am trait pana acum cu bune si rele. Nu stiu cum s-a simtit in afara, dar in inima mea, am simtit o tensiune si o eliberare cum rar am simtit pana acum. ”, marturiseste Feli, emotionata ca a primit dovezi de la oamenii care o asculta ca sunt multi care traiesc acelasi tip de povesti, doar cu alte personaje.
Publicat pe 15 Aprilie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram