BestMusic.ro » Feli »   Feli lanseaza "Adu-ti aminte", o piesa solara despre bucuria lucrurilor simple 

  Feli lanseaza "Adu-ti aminte", o piesa solara despre bucuria lucrurilor simple 

  Feli lanseaza "Adu-ti aminte", o piesa solara despre bucuria lucrurilor simple 

Feli lanseaza ”Adu-ti aminte”, un cantec direct din inima artistei cu mesaj pentru fiecare dintre cei care uita in goana zilnica sa se bucure de lucrurile simple. ”Alergatorule prin viata, tot ce te rog este sa asculti piesa aceasta si sa-i traiesti versurile. Simplu si atat de frumos!”, indeamna Feli cu zambet larg si joaca in suflet iubitorii de muzica si de viata.

”Adu-ti aminte” aduce si o premiera de suflet pentru Feli, pentru ca este primul videoclip in care apare ca actor, jucator si ”motor” de veselie fetita ei, Nora Luna. ”Nu era in plan sa apara Nora Luna in clip. In mintea mea ea inca e micuta- micuta, dar cand am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru ca mi s-a parut firesc si frumos. Si asa am avut parte de filmari ca in familie, mai ales ca a participat si Ellie, fetita chitaristului meu, iar Nora Luna a fost intr-o continua veselie. Am fost partenere de joaca pe platoul de filmare si a fost atat de frumos! Si azi cand se joaca acasa cu papusile, le tot spune ca merge la studio ca are de facut videoclip!”, povesteste Feli.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, ”Adu-ti aminte” este pornit dintr-un un trio de compozitie intre Feli si doi dintre compozitorii si producatorii de la HaHaHa Production de care o leaga o istorie plina de apreciere, inspiratie si hituri, Dorian Micu si Serban Cazan. ”Serban Cazan face parte din viata mea de la inceputurile in HaHaHa Production. Cu el am scris ”Cine te crezi”, primul meu single, ”Creioane colorate”, ”Doua inimi” si multe alte piese, iar Dorian Micu este un artist pe care il pretuiesc mult si un songwriter de exceptie care a co-scris multe piese-hit ale lui Smiley. Ma bucur mult de acest trio muzical pe Adu-ti aminte.”, povesteste cu mandrie Feli despre echipa ei.
Publicat pe 03 Septembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram