BestMusic.ro » Feli »   Feli lanseaza „Flori de argint”, o piesa ce-si are inspiratia in slagarele Romaniei 

  Feli lanseaza „Flori de argint”, o piesa ce-si are inspiratia in slagarele Romaniei 


Feli intra de astazi intr-o noua etapa muzicala din parcursul ei artistic si lanseaza "Flori de argint”, o piesa inspirata din slagarele romanesti, prima de pe noul sau album, al treilea din cariera, pe care il va lansa piesa cu piesa pe parcursul urmatoarelor luni.

"Tot din dragostea pentru pamantul meu, am simtit sa scriu si sa cant un album care sa aiba influente de slagar. Inspirata de Angela Similea, Margareta Paslaru si alte femei - comori muzicale ale tarii mele, incep acest drum cu Flori de argint care scoate in fata voastra, si chiar si in fata mea, o alta latura a femeii Felicia, o noua latura a artistei Feli. Poate mai matura sau poate altfel, va las pe voi sa o definiti”, a marturisit Feli despre schimbarea de stil surprinsa odata cu lansarea primei piese de pe noul sau album, o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

"O inima de gheata nu poate oferi mai mult decat flori de-argint. Si nu le pot primi, ca nu se vor ofili, vreau mai mult decat flori de-argint”, spune parte din refrenul plin de personalitate, muzicalitate si eleganta pe care numai o voce ca a artistei Feli il poate interpreta astfel.

Cu "Flori de argint”, Feli marcheaza si o premiera in muzica sa de pana acum, fiind prima piesa care nu poarta si amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufleteasca si interpretarea unica: "Melodia si versurile sunt in totalitate scrise de colegi-artisti de la HaHaHa Production, artisti pe care ii auziti cantandu-si arta si in online. Vlad Flueraru, IOVA si Angus au compus una din piesele din topul vietii mele muzicale, iar productia poarta stampila HaHaHa Production, fiind creata de Fenom (Florin Boka) si Lucian Nagy”, declara Feli recunoscatoare publicului pentru cei 7 ani in care i-a ascultat si sustinut muzica.
Publicat pe 11 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram