BestMusic.ro » Feli »   Feli stie si canta ca 'Mos Craciun esti si tu'

  Feli stie si canta ca 'Mos Craciun esti si tu'


La inceput de iarna, Feli pregateste sufletul oamenilor pentru cea mai frumoasa si generoasa perioada din an si lanseaza "Mos Craciun esti si tu”, povestea muzicala a Mosului Craciun care se ascunde de fapt in sufletul fiecarui om.

In piesa sa ca un basm de iarna, Feli aduce lumii, cu muzica si vers, mesajul primit in dar de la Mos Craciun: ”Invata de la iarna sa te bucuri, Craciun sa-ti fie orice anotimp, sa ai mereu familia alaturi si inima sa-ti fie mereu calda! Invata de la fulgi sa te lasi liber si nu mai alerga in contratimp! Invata de la cer sa fii senin, curat si bun cum esti oricum, dar sa revin, ce vezi in mine chiar exista, Mos Craciun esti si tu”, spune Mos Craciun prin vocea lui Feli.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, "Mos Craciun esti si tu” are versurile scrise de Feli, muzica semnata de Feli si Serban Cazan si productia realizata de Serban Cazan. "Piesa este o aducere aminte si o oglindire a fiecarui om care vede frumosul si bunatatea doar la exterior. Este o conversatie la o masa cu tine insuti in care iti dai voie si accepti ca bunatatea, curajul si iubirea Mosului sunt si in inima ta. Ca asa cum el imparte toate aceste calitati cu lumea intreaga, sa nu uiti ca in lumea ta, cu toti ai tai, asta emani si tu. Iubire esti si TU.”, povesteste Feli convinsa de bunatatea si iubirea ce se ascund in fiecare om si ies la iveala prin gesturi frumoase.
Publicat pe 06 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram