BestMusic.ro » Feli » Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM

Jo, Feli si What’s Up se bat cu apa la Pro FM


Cand vine vorba de distractie, Jo, Feli si What’s Up sunt primii care spun prezent. Joi, 24 august, cei trei artisti Cat Music vor urca pe scena si vor incinge atmosfera, in timp ce publicul cu chef de balaceala va da startul celei mai mari batai cu apa.

"Va astept sa cantam impreuna si sa luam parte la cea mai mare bataie cu apa din istorie, alaturi de Pro FM”, a spus Jo. Artista a fost completata imediat de Feli: "Abia astept sa ne vedem joi. Cine vine, sa faca din apa joaca, iar eu am sa fac din cearta arta”.

Pasionatii de distractie in aer liber si fanii artistilor sunt asteptati cu peste zece mii de baloane la ParkLake Shopping Center, incepand cu ora 18.00.

"Ne vom bate cu apa inainte, dupa, dar si in timpul concertului. O sa luam cate trei mii de baloane eu, Jo si Feli, iar o mie de baloane i le duc mamei acasa”, a spus What’s Up.

Cei trei artisti vor canta joi unele dintre cele mai apreciate hit-uri ale acestei veri: "La tine”, "Ma intreaba inima” si "Cearta arta”, care impreuna au adunat aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Mai multe stiri despre: evenimente muzica  concerte 2017 
Publicat pe 24 August 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram