BestMusic.ro » Fergie » Fergie - lider pentru a doua saptamana in Billboard Hot 100

Fergie - lider pentru a doua saptamana in Billboard Hot 100

Fergie - lider pentru a doua saptamana in Billboard Hot 100

Primele cinci locuri ale topului Billboard Hot 100, au ramas neschimbate dupa doua saptamani. Pe primul loc se mentine in continuare Fergie cu `London Bridge`, care este, de asemenea, lider si in Hot Digital Songs. Locurile 2 – 5 sunt ocupate si in aceasta saptamana de Gnarls Barkley cu `Crazy`, Nelly Furtado cu `Promiscuous`, Cassie cu `Me & U` si Pussycat Dolls ' featuring Snoop Dogg cu `Buttons`.

Melodia ` "(When You Gonna) Give It Up to Me` interpretata de Sean Paul featuring Keyshia Cole a inregistrat cele mai mari vanzari si a urcat de pe 7 pe 6. Pe 7 se afla acum ` I Write Sins Not Tragedies` cantata de Panic! At The Disco 's, care a venit tocmai de pe 10. Pe locul 8 se mentine in continuare Christina Aguilera cu `Ain't No Other Man`. Ne-Yo cu `Sexy Love` a urcat de pe 14 pe 9, iar pe 10 se afla Young Dro featuring T.I. cu `Shoulder Lean`, melodie care este lider in topul Hot R&B/Hip-Hop Songs de trei saptamani.

Cantecul `SexyBack` al lui Justin Timberlake a fost cel mai bun airplay al Hot 100 al saptamanii, el reusind un salt spectaculos de pe locul 52, pe 35. Cel mai bun debut a apartinut trupei The Killers , care au intrat in top pe locul 29 cu `When You Were Young`.

Alte melodii noi in Billboard Hot 100 sunt:

`I Loved Her First` - Heartland (locul 75)
`Say Goodbye` - Chris Brown (locul 79)
`Entourage` - Omarion (locul 85)
`Every Mile A Memory`- Dierks Bentley (locul 95)
` Money Maker` - Ludacris feat Pharrell (locul 96)
`That Girl` - Frankie J feat Mannie Fresh & Chamillionaire (locul 100)

alina alexandrescu, bestmusic
Publicat pe 18 August 2006 de BestMusic.ro