BestMusic.ro » Fergie » Fergie merge la biserica in fiecare duminica

Fergie merge la biserica in fiecare duminica

Fergie merge la biserica in fiecare duminica

Fergie si sotul ei, actorul Josh Duhamel se straduiesc sa mearga la biserica in fiecare duminica. Cei doi sunt membri foarte activi in comunitatea crestina si nu rateaza nicio ocazie de a se conecta cu latura lor spirituala.

Josh Duhamel spune ca mai are si perioade cand devine prea ocupat pentru a participa la slujba, insa Fergie il pune la punct de fiecare data:

`Mie si sotiei mele ne place foarte mult sa mergem la biserica, daca suntem in oras. Duminica incerc sa nu-mi fac niciun program. Acum o sa inceapa sezonul de fotbal si o sa am mai putin timp liber`, a declarat Josh.

Artistul in varsta de 37 de ani sustine ca se simte pregatit pentru a-si asuma responsabilitatea unui copil si cea a intemeierii unei familii.

`Am trei surori mai mici, asa ca mama mi-a dat de mic tot felul de sarcini. Una din ele s-a nascut atunci cand eram in liceu si cealalta cand eram la facultate. Asa ca am experienta`, a continuat actorul.

Josh a dezvaluit in urma cu ceva vreme ca inceperea unui mariaj cu Fergie, in luna ianuarie 2009, l-a transformat 'intr-un om mai bun'.

`Era foarte important pentru mine sa am pe cineva care sa-si doreasca sa am succes, sa-mi fie bine, sa ma impinga inainte si sa ma ajute sa evoluez. Nu pe cineva care din gelozie sau alte resentimente sa ma traga in jos. Am trecut si prin asta`, a adaugat Duhamel.

`Stiam de la inceput ca Fergie este potrivita pentru mine. Are o forta incredibila si un optimism debordant. Am stiu ca voi deveni un om mai bun alaturi de ea`, a conchis artistul.
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 24 Septembrie 2010 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/