BestMusic.ro » Fergie » Sondaj: care-i cea mai tare vedeta lansata de Disney?

Sondaj: care-i cea mai tare vedeta lansata de Disney?


Disney a fost infiintat in octombrie 1923 de catre fratii Walt Disney si Roy Disney sub forma unui studio de desene animate.

De-a lungul timpului a devenit unul dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, fiind rampa de lansare pentru o serie de vedete precum Jennifer Love Hewitt, Fergie, Britney Spears, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Zac Effron, sau Ashley Tisdale.

Kids Incorporated: Fergie, Jennifer Love Hewitt

In anul 1984, Disney a lansat programul tv pentru copii `Kids Incorporated`, care a castigat repede popularitate si a fost produs pana in 1994, dar redifuzat pana pe 30 mai 1996.

In cadrul acestuia si-au facut debutul artistic Stacy Ferguson (Fergie) si Jennifer Love Hewitt.

The All-New Mickey Mouse Club: Christina Aguilera, JC Chasez (N Sync), Britney Spears si Justin Timberlake

In 1989, Disney Channel a reinviat unul dintre primele sale show-uri tv – sub numele `All-New Mickey Mouse Club`.

Emisiunea a constituit punctul de plecare pentru cateva dintre marile vedete de azi. Cele mai reprezentative nume care au devenit cunoscute datorita `Clubului lui Mickey Mouse` sunt Christina Aguilera, JC Chasez (N Sync), Britney Spears si Justin Timberlake.

Lizzie McGuire - Hilary Duff

`Lizzie McGuire` este un serial pentru preadolescenti si adolescenti, care a rulat pe Disney Channel in perioada 2001 – 2004.

Filmul a fost rampa de lansare a lui Hilary Duff, primul star Disney ce a semnat cu Hollywood Records (studioul de inregistrari Disney).

Noua generatie Disney: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Miley Cyrus, Emily Osment, Mitchel Musso, Selena Gomez, Jonas Brothers, Demi Lovato

Incepand din 2006, Disney a scos pe piata o serie de noi productii, prin intermediul carora a fabricat multi dintre idolii adolescentilor de azi.

Astfel, `High School Musical` i-a facut cunoscuti in intreaga lume pe Zac Efron, Vanessa Hudgens si Ashley Tisdale, `Hannah Montana` i-a facut celebri pe Miley Cyrus, Mitchel Musso si Emily Osment, `Wizards of Waverly Place` a lansat-o pe Selena Gomez, iar `Camp Rock` i-a adus in atentia adolescentilor pe Jonas Brothers si Demi Lovato.

Care-i cea mai tare vedeta lansata de Disney?

Fergie

Jennifer Love Hewitt

Christina Aguilera

Britney Spears

Justin Timberlake

Hilary Duff

Zac Efron

Vanessa Hudgens

Ashley Tisdale

Miley Cyrus

Emily Osment

Mitchel Musso

Selena Gomez

Jonas Brothers

Demi Lovato

Mai multe stiri despre: Justin Timberlake  Fergie  Disney  vedete Disney 
Publicat pe 25 Septembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram