BestMusic.ro » Festivalul Mamaia 2009 » Olimpia Panciu - revenire in muzica la Festivalul Mamaia

Olimpia Panciu - revenire in muzica la Festivalul Mamaia


Olimpia Panciu a participat aseara la Festivalul Mamaia 2009, cu un cantec inscris la sectiunea "Creatie" - "Unde esti copilarie". Versurile ii apartin cantaretei iar muzica – lui Mircea Romcescu.

Olimpia Panciu are 57 de ani si a revenit pe scena dupa o perioada lunga de "liniste." Artista a petrecut aproape un sfert de secol in Danemarca, departe de scena muzicala.

Solista de muzica usoara, plecata din Romania in `85, s-a reintors in tara anul trecut, scrie Evenimentul Zilei.

"O vreme m-am simtit asa, mai stinghera, dar pana la urma am zis sa iau taurul de coarne. De fapt, sa transmit un mesaj pentru public."

Olimpia Panciu, renumita in anii `70 ca parte a trio-ului Marius, Olimpia si Mihai, alaturi de Mihai Constantinescu si Marius Teicu, a lansat un disc acum cinci ani, impreuna cu sotul ei Mircea Romcescu: Numai Impreuna.

Cei doi sunt hotarati sa mai lanseze un album, cu atat mai mult cu cat, spune Olimpia, "Mircea are o gramada de melodii".

E posibil ca pe acest material sa fie incluse si cantece mai vechi, spune solista, incantata ca piesa "Unde esti copilarie" a placut juriului si a fost admisa in concurs, mai scrie EVZ in editia de astazi.

Olimpia Panciu - Frumoasele duminici
Mai multe stiri despre: Festivalul Mamaia  revenire  olimpia panciu 
Publicat pe 21 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram