BestMusic.ro » Fierbinteanu » Fierbinteanu: asculta integral albumul "Silence As Beauty" (audio)

Fierbinteanu: asculta integral albumul "Silence As Beauty" (audio)


Local Records a lansat noul material Fierbinteanu - Silence As Beauty", disc radical pentru ritualuri personale extreme, un jurnal de zgomot inregistrat in ultimii 13 ani, care contine si cateva cantece.

Acest disc va fi reprodus live, integral sau partial, in concerte Fierbinteanu care vor fi anuntate, in scurt timp, pe www.fierbinteanu.com.

Fierbinteanu este un duo digital-pop, electronica, psychedelic, noise, ambient si sound collage, care activeaza in Bucuresti, format din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (computer, bass, voce).

Fierbinteanu imbina, in concert, interpretari live cu editare in timp real de sunet preinregistrat. Fierbinteanu canta, in concerte si pe inregistrari, cu Plurabelle (proiect de muzica electronica initiat in 2011 de Alex Bala - clape, computer).

Trupa Fierbinteanu este castigatoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat in 2012 de Centrul Ceh din Bucuresti.

Fierbinteanu - Silence As Beauty (album)
Mai multe stiri despre: streaming  albume 2013 
Publicat pe 17 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram