BestMusic.ro » Florence And The Machine »  Florence & The Machine au lansat albumul "High As Hope"

 Florence & The Machine au lansat albumul "High As Hope"


Florence + the Machine lanseaza cel de-al patrulea album de studio, "High As Hope", un material asteptat cu nerabdare de fanii de pretutindeni, material care promite relevarea unei directii muzicale distincte.

Albumul "High As Hope" este dovada clara a evolutiei artistei, care pare acum mai sigura decat niciodata. Florence scrie despre anii adolescentei dintr-un alt unghi, pe directia maturizarii, si trateaza subiecte precum copilaria sa din sudul Londrei, familia, relatiile interumane si arta in sine.

Poate pentru prima oara, un album precum "High As Hope" reuseste sa atinga un subiect foarte intim si sa il imbrace intr-un sunet atat de original.

Noul material semnat Florence Welch este o expresie a regasirii de sine, un testament de o onestitate zdrobitoare, un spectacol al luciditatii. Artista a inceput sa scrie pentru album (pe care l-a si coprodus) in linistea oferita de orasul natal, pedaland in fiecare zi spre studioul ei din Peckham. Munca a fost continuata in colaborare cu Emile Haynie, in Los Angeles.

In cele din urma, albumul a fost mixat in New York, unde, privind spre linia fina a orizontului, Florence s-a lasat inspirata de contrastul violent intre haosul lumii pamantene si linistea cerului, gasind astfel varianta perfecta de titlu pentru noul material – "High As Hope".

Intreg albumul este un amestec de contradictii, nascut, dupa cum spune si Florence, "din bucurie si furie", un amestec destinat relevarii unei noi directii muzicale si spirituale. Reunind piese precum "Sky Full of Song", "Hunger" si "Big God", albumul "High As Hope" se numara cu certitudine printre cele mai frumoase materiale discografice ale anului 2018.

Florence + the Machine: "High As Hope"

June

Hunger

South London Forever

Big God

Sky Full of Song

Grace

Patricia

100 Years

The End of Love

No Choir
Mai multe stiri despre: album nou 2018 
Publicat pe 02 Iulie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram