BestMusic.ro » Florence And The Machine »  Florence Welch: "Obisnuiam sa beau mult alcool inainte de fiecare concert pentru ca sunt timida"

 Florence Welch: "Obisnuiam sa beau mult alcool inainte de fiecare concert pentru ca sunt timida"


Florence Welch a vorbit despre viata ei intr-un nou interviu. Artista a dezvaluit ca a redus consumul de alcool, chiar daca o ajuta sa scape de trac.

"Obisuiam sa beau foarte mult inainte de fiecare concert. Sunt destul de timida, probabil din aceasta cauza obisnuiam sa beau mult. Dar nu mai fac asta acum".

In timpul primului weekend al Festivalului Coachella din aprilie, artista si-a luxat glezna dupa ce a cazut de pe scena.

"Nici macar nu eram beata. Nu stiu ce s-a intamplat acest lucru, dar m-a fortat sa o iau mai usor".

Florence and The Machine vor urca pe scena Festivalului Glastonbury. In timpul interviului, Florence a spus:

"Imi aduc aminte cand aveam 20 de ani si veneam la festival. Imi aduc aminte cum ma uitam Pyramid Stage si ma gandeam cat de mult imi doream sa cant acolo o singura data. Este greu sa iti imaginezi ca ceea ce iti doreai, chiar se intampla. Pentru o britanica pesimista este destul de greu sa te obisnuiesti cu asta".
Mai multe stiri despre: interviuri  declaratii vedete 
Publicat pe 15 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram