BestMusic.ro » Florin Chilian » Florin Chilian a pierdut 200.000 euro alegand sa nu cante in campania electorala

Florin Chilian a pierdut 200.000 euro alegand sa nu cante in campania electorala


Ca urmare a acuzatiilor aparute in presa, conform carora Florin Chilian ar face parte din grupul vedetelor care se imbogatesc pe timp de camapanie electorala, facem urmatoarele precizari:

Florin Chilian nu a cantat niciodata in cadrul unui concert cu tema electorala. Drept dovada, anul acesta a refuzat toate ofertele atat in perioada alegerilor locale, cat si in campania electorala actuala, concerte care, la tariful vehiculat in presa de 5 000 - 10 000 de euro, i-ar fi adus un onorariu de peste 200 000 de euro.

In timpul alegerilor locale din mai 2008, Florin Chilian a fost singurul artist care a acceptat sa cante in scop umanitar in cadrul unui bal de caritate organizat de Colegiul de Stiinte ale Naturii EMIL Racovita din Brasov cu scopul de a strange fondurile necesare unui transplant de maduva osoasa de care urma sa beneficieze o tanara de 18 ani.

Pentru ca acesta campanie de caritate s-a suprapus cu cea electorala, ceilalti artisti invitati fie au refuzat sa cante pentru ca aveau programate alte concerte, fie au pretins bani. In aceste conditii, consideram ca acuzatiile lansate in presa la adresa lui Florin Chilian sunt total nejustificate si nefondate.

"Unii isi poarta prin viata semnul din nastere numit prostie cu o mandrie demna de o cauza mai buna, fara sa realizeze, bietii de ei, ca nobletea unui gest nu are nimic de-a face cu vanitatea inteligentei clamate prin sloganuri. Nu esti cu nimic mai bun decit imbecilii pe care ii arati cu degetul daca atunci cand scrii nu ai decenta verificarii informatiei. Pana una-alta am reusit sa donez ceva mai mult de jumatate de miliard de lei (ceea ce va doresc si voua dragi milionari in euro din media) pentru cauze ce n-au legatura cu orgoliul cretinoid cu care se incapataneaza unii sa investeasca in closet violand-ul victorios in fiecare dimineata.Toti acesti bani au fost donati din sumele stranse prin achitarea pretului biletului de intrare la concertele mele. Asta pentru ca ce-i ce vin la concertele mele, publicul meu este mai inteligent decat al lor", a declarat Florin Chilian.

Sursa: Roton
Mai multe stiri despre: politica  campanie 
Publicat pe 27 Noiembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram