BestMusic.ro » Florin Chilian » Florin Chilian il da in judecata pe Mihai Gadea  

Florin Chilian il da in judecata pe Mihai Gadea  


Florin Chilian este hotarat sa il dea in judecata pe Mihai Gadea, realizator la Antena 3, pentru "inselaciune, furt si distrugere de opera", dupa ce a folosit una dintre piesele sale in alte scopuri decat fusesera discutate initial.

"Acesta a folosit o piesa de-a mea, a modificat-o si nu si-a asumat costurile decat verbal, dupa care a trecut la amenintari. E o emisune in care a schimbat sensul piesei, a facut-o ca pe o razbunare cu meciurile lor, habar n-am” a spus Florin Chilian pentru B1, adaugand "Pentru inselaciune, furt si distrugere de opera. Mi-a adus prejudiciu de imagine, eu am suficient verb si am demonstrat ca atunci cand am ceva de spus o fac singur. Nu am nevoie de acest gen de intamplari”

Despre proces, Florin Chilian a vorbit si in cadrul unui interviu pentru Ziare.com, in care a declarat: "Asteptam sarbatorile sa-i fac acest "cadou" ca tot se da el aparatorul oropsitilor si al celor nedreptatiti. Din nefericire, face asta numai la televizor, nu si in viata reala. Nu "face categoria" in care tot vrea sa intre, altfel il auzi urland ca din gura de sarpe cand este furat de altii."

Melodia in cauza este "Suflete de sluga" si a fost folosita ca fundal sonor al unui material "De ce a innebunit propaganda basista? Care sunt slugile presedintelui Basescu".

Pe Florin Chilian il veti putea asculta live pe 27 februarie, la Hard Rock Cafe. Biletele s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, dar si la Hard Rock Cafe.
Mai multe stiri despre: procese 
Publicat pe 06 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram