BestMusic.ro » Florin Piersic » Florin Piersic, spectacolul vietii `Hoinarind printre amintiri`

Florin Piersic, spectacolul vietii `Hoinarind printre amintiri`


Florin Piersic marcheaza implinirea a 50 de ani de cariera artistica printr-un spectacol ce va avea loc pe 23 martie la Sala Palatului, sub titlul `Hoinarind printre amintiri`.

`Sa nu uitati ca exista un actor in Romania, un om pe care il cheama Florin Piersic si care o sa fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va raspunde prezent` - Florin Piersic.

`Hoinarind printre amintiri` se va constitui intr-un lant de memorii, dar si surprize, pe care prietenii lui de suflet, nume mari din lumea muzicii, teatrului si filmului romanesc sau oameni simpli care i-au taiat calea vietii, vor sa i le daruiasca pe parcursul a 4 ore intr-un cadru fastuos pe 23 martie la Sala Palatului.

Vor fi prezente personalitati precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Draga Olteanu Matei, Nae Lazarescu, Vasile Murariu, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitaneascu, Jean Constantin, Dorel Visan, Emilia Popescu, Corina Chiriac, Nicolae Caragea, Fantasy Band, Dumitru Farcas, Monica Anghel, Ovidiu Komornyic, OK Band, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Andra, Octavian Ursulescu, Szoby Czeh, Baletul Teatrului de Revista Constantin Tanase si alte participari surpriza.

Acestia, alaturi de Mihaela Radulescu, in calitate de amfitrion, il vor purta pe actor printre zeci de povesti minunate desprinse chiar din magnifica sa viata.

Anul trecut, in septembrie, Florin Piersic a lansat albumul `Hoinarind Printre Amintiri`.

Evenimentul este organizat de Agentia Vreau Bilet.
Mai multe stiri despre: sala palatului  florin piersic  hoinarind printre amintiri 
Publicat pe 11 Februarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram