BestMusic.ro » Fly Project » Back In My Life

Fly Project - Back In My Life

Loading the player ...

Baietii de la Fly Project au lansat oficial videoclipul celui mai nou single, "Back In My Life". Play mai sus.

In clip, Tudor si Dan sunt martorii unei povesti de dragoste cu aer de film retro pasional si femei extravagant de frumoase. Intalnindu-se la o petrecere cu o aroma de lux decadent, personajele principale se privesc pentru prima data in ochi. Scenele ce urmeaza o prezinta pe ea conducand un jeep retro sub o ploaie de mii si mii de flori ce cad dintr-un avion condus chiar de catre alesul ei.

Imbatata de iubire, ea calareste pe un camp, de unde vede din nou avionul iubitului sau. Intrigata, il urmareste pana la hangar, acolo unde il vede sarutandu-se cu o alta femeie. Ranita, femeia incearca sa se indeparteze de iubirea ei si sa il uite, dar, pentru ca dragostea adevarata e mereu irationala si nebuneasca, sfarseste prin a face dragoste cu el in fan.

"Back In My Life" a fost lansata ca single la inceputul lunii iunie si este cea mai buna piesa a proiectului de pana acum, dupa cum declara Tudor si Dan. Desi sound-ul Fly Project este recognoscibil oricand, piesa reprezinta o evolutie in ceea ce priveste versurile. Sa nu uitam ca baietii au facut furori acum cativa ani cu un refren care parea mai mult o onomatopee.

Momentan, Dan si Tudor se afla in turneul La Vita E Bella, ce i-a purtat prin tari ca Rusia, Ungaria, Serbia, Turcia dar si Singapore, Malaezia, Indonezia, Coreea, China sau Hong Kong.

Cum ti se pare clipul? Tu vezi o evolutie in sound-ul Fly Project?

Versuri Fly Project - Back In My Life


Verse 1(x2):
I'll never see your smile again
You'll never be my friend
Sailin' on the seas
Hiding in the trees
Cryin' on my knees

Chorus (x6):

Stay with me, stay with me
I'll never be alone

Verse 2 (x2):
Give me your love
And i will give you my sunshine
Open the red wine
I want you back in my life
Oh Oh back in my life

Chorus (x6)

Poze cu Fly Project