BestMusic.ro » Fly Project » Dan de la Fly Project a fost in vizita la Palatul Buckingham (poze)

Dan de la Fly Project a fost in vizita la Palatul Buckingham (poze)


Pentru ca luna ianuarie este luna de vacanta a tuturor artistilor, dupa o perioada extrem de agitata, Dan Denes de la trupa Fly Project a ales Londra pentru cateva zile de relaxare impreuna cu iubita lui.

Aflati pentru prima data la Londra, Dan si iubita lui au decis sa stea exact in centrul orasului, pentru a le fi usor sa se bucure de toate punctele de atractie. Desi sunt cunoscute bancurile despre vremea ploioasa de acolo, cei doi au avut o vacanta cu vreme frumoasa, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada si fara pic de ploaie.

"Am auzit de la prietenii nostri ca este un oras foarte frumos, asa ca ne-am hotarat sa-l alegem pentru prima parte a vacantei noastre. Am vizitat tot ce se poate vizita, Palatul Buckingham a fost primul pe lista, am continuat cu Big Ben-ul, Muzeul Madame Tussauds, London Bridge si London Eye – de unde se vede tot orasul de sus. Bineinteles ca nu am scapat, am facut si putin shopping si ne-am plimbat foarte mult” a spus Dan.

Deoarece vacanta nu s-a terminat, Dan se gandeste sa mai viziteze un oras european pentru cateva zile, alaturi de iubita lui si cativa prieteni.

[comunicat de presa]
Mai multe stiri despre: poze vedete 
Publicat pe 11 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram