BestMusic.ro » Fly Project » Fly Project a lansat piesa "Dame"

Fly Project a lansat piesa "Dame"


Sunt doar pe primul loc in topuri si infierbanta atmosfera la cele mai tari petreceri. Baietii de la Fly Project rup gura lumii cu o piesa total atipica, cu care schimba din nou muzica de club si care se va auzi peste tot vara asta.

DAME, cel mai nou single Fly Project, va fi piesa perfecta pentru cele mai hot petreceri din toata lumea.

"Clar e altceva fata de ce se astepta lumea, pana la urma asta e si ideea, sa nu vii mereu cu acelasi lucru. In felul asta, nimeni nu se plictiseste de tine si de muzica ta. Noua ne place mult piesa si speram sa o auzim in toate cluburile" spune Tudor.

Videoclipul piesei, realizat de Alex Ceausu, este extrem de sexy si inedit, toata actiunea clipului desfasurandu-se intr-un lift, in care Tudor si Dan sunt asaltati de trei femei superbe, care danseaza si se misca lasciv provocandu-i prin senzualitate. Cadrele intercalate rapid si sound-ul piesei vor face piesa sa fie pe repeat de la prima ascultare, devenind foarte usor obsesia sau dependenta fiecarei zile.

Fly Project a inceput un nou turneu - The Best Party World Tour si urmeaza sa promoveze cea mai noua piesa - DAME - la nivel international.
Publicat pe 24 Martie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram